17 de enero de 2021 | Actualizado 9:26

Miguelón Express adquireix 20 furgonetes més d’Autolica Industriales

L’operador logístic disposa d’una flota de 32 vehicles amb la qual fer entregues de comerç electrònic
Autolica Industrials

El concessionari oficial de Mercedes-Benz Vans a Barcelona de Quadis, Autolica Industriales, ha tornat a tancar una operació amb l’operador logístic Miguelón Express amb l’entrega de 20 Sprinter Furgón. D’aquesta forma, la flota de vehicles de la companyia especialitzada en el transport de mercaderies busca afrontar l’augment de la demanda que ha experimentat per l’auge de l’ecommerce en la pandèmia. En total, en l’actualitat disposa d’una flota de 32 vehicles.

“Les empreses que repartim a domicili estem exprimint les nostres capacitats logístiques i prenent mesures radicals per garantir les entregues, així com la seguretat de repartidors i clients”, ha explicat el gerent de la companyia, Miguel Ángel Navarro Morales. “Vaig comprar la meva primera furgoneta Mercedes-Benz fa 24 anys, quan acabaven de llançar al mercat la primera Sprinter”. Així mateix, el directiu ha destacat el servei postventa d’Autolica Industriales. “La rapidesa i l’ajuda que ofereixen en una averia no té preu”.

La Sprinter disposa, entre d’altres, d’arrancada sense clau i connectivitat intel·ligent de la flota

El vehicle de tracció davantera disposa de 2,64 metres d’altura, 5,26 de longitud i 2,17 d’amplada, amb un motor dièsel de quatre cilindres i potencia de 114 cavalls de vapor (CV). Entre les seves característiques, es troba l’arrancada sense clau o la connexió automàtica dels llums d’encreuament. A més, inclou serveis per augmentar la relació cost-efectivitat de cada jornada amb una planificació de rutes i gestió d’entregues eficients, a més d’una connectivitat intel·ligent de la flota de Miguelón Express que li permet mantenir sota control els paràmetres dels vehicles en temps real.

En relació a la seguretat, compta amb tecnologies com forces per frenar que estabilitzen la direcció en situacions crítiques, correcció del rumb del vehicle per vents laterals o un sistema per evitar que el vehicle es desplaci cap enrere en pendents. També disposa d’un assistent de frenada d’emergència per evitar accidents i un llum de fre d’emergència adaptatiu per reduir el temps de reacció dels conductors que circulen per darrera, a més d’un sistema de frenada d’emergència automàtica en un accident on saltin els airbags.