26 de enero de 2021 | Actualizado 7:32

Decoexsa inicia una ruta terrestre diària entre Barcelona i la ciutat alemanya de Coblenza

El nou servei per carretera permetrà també connectar a Portugal i el Marroc amb Alemanya a través de la capital catalana
Decoexsa

L’operador logístic Decoexsa ha posat en marxa una nova ruta diària entre Espanya i Alemanya per a reforçar la seva oferta. El servei terrestre internacional d’importació i exportació enllaçarà les ciutats de Barcelona i Coblenza i permetrà connectar a Portugal i el Marroc amb Alemanya a través de Barcelona. “Permetrà optimitzar els temps de trànsit, donant així resposta a les creixents necessitats del mercat, fins i tot per al transport de mercaderies perilloses, ja que tots els vehicles d’aquest itinerari compten amb certificació ADR”, ha detallat Decoexsa.

Aquesta nova solució donarà resposta diària a les necessitats del mercat davant l’important volum de tràfic de mercaderies que es produeix entre el nostre país i cada racó d’Alemanya”, ha destacat el president i director general de Decoexsa, Mariano Paredes. Així mateix, l’operador logístic ha destacat la situació estratègica de Coblenza en una regió “en plena àrea metropolitana i econòmica, molt pròxima a un important nus de comunicacions”.

Decoexsa compta amb una “àmplia xarxa de col·laboradors” a Alemanya mitjançant la seva aliança amb SIM Cargo. Amb aquesta col·laboració, es donarà cobertura a tot el territori alemany, a través d’un hub central i 24 punts de transbord regionals, que al seu torn actuen com a porta d’entrada cap a Europa amb connexió a altres 38 països i més de 250 punts de lliurament final.