23 de enero de 2021 | Actualizado 9:25

El Prat de Llobregat subvenciona la meitat del cost de l’última milla al comerç local

El consistori ha seleccionat tres empreses sota criteris socials i sostenibles per oferir aquest servei als establiments
Roda Prat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat (Barcelona) aporta la meitat del cost del repartiment d’última milla a domicili del comerç local. El nou servei d’entrega es posa a disposició de les botigues i comerços del municipi que estiguin interessants en oferir-ho als seus clients dins del terme municipal. Per fer-ho, el consistori ha contractat “diverses empreses locals que col·laboren en la prestació del servei”, ha explicat l’ajuntament.

La iniciativa tindrà un període temporal per aplicar-se. S’ha iniciat aquest mes de desembre i finalitzarà el 31 de gener. En aquest període, l’ajuntament sufragarà la meitat del cost del servei, fet per un total de tres empreses locals de repartiment. Cadascuna d’elles s’ocuparà d’una tipologia de producte o servei: producte alimentari, paqueteria de productes no alimentaris i distribució dels establiments del Mercat Municipal.

Per això, s’han triat les companyies especialitzada del municipi amb criteris socials i sostenibles. El producte alimentari ho distribuirà Tesiprat Serveis, un centre especial de treball que promou la creació i el manteniment del treball per a persones amb discapacitat. La pyme local Zamprat es responsabilitzarà de l’entrega de paqueteria i Roda Prat, firma de ciclologística sense ànim de lucre que compta amb la col·laboració de Koiki, farà els enviments del Mercat Municipal.