25 de enero de 2021 | Actualizado 16:45

Freshly Cosmetics adquireix sòl a Tarragona per construir el seu tercer centre logístic

Construirà una nau, que estarà previsiblement acabada al desembre del 2021, a la parcel·la de 13.500 metres quadrats venuda per l'Incasòl
Parcel·les en La Plana de Gandesa (Tarragona) | Incasòl

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha formalitzat la venda de dues parcel·les en el sector industrial La Plana de Gandesa (Tarragona) a la marca online de cosmètica Freshly Cosmetics. Amb un total de 13.563,59 metres quadrats, la startup tarragonina preveu construir a les parcel·les 34 i 35 el seu tercer centre logístic i generar uns 150 llocs de treball nous en tres anys, enfocats en la logística, la supply chain i l’enginyeria, entre altres. Es preveu que el projecte estigui acabat al desembre del 2021 i que permeti escalar les operacions logístiques de la companyia fins als 200 milions d’euros, segons ha informat l’empresa pública catalana Incasòl.

D’aquesta forma, les noves naus serviran de base d’operacions per a les comandes i stock de productes. “Fidel a la seva filosofia mediambiental i innovadora, el nou centre es dissenyarà amb un enfocament respectuós amb el medi ambient, amb producció fotovoltaica pròpia i materials sostenibles per a la seva construcció”, han afegit des de la Generalitat de Catalunya. El sector industrial de La Plana s’ubica a 500 metres a l’Est del nucli urbà de Gandesa. En aquest sentit, la N-240 connecta el municipi amb Aragó i la C-12 l’uneix amb Lleida i València. Aquesta venda permet finalitzar l’ocupació total de les parcel·les disponibles en La Plana de Gandesa.