19 de enero de 2021 | Actualizado 18:02

Grupo Mox lloga un nou magatzem d’última milla a Barcelona

El centre logístic de Sant Just Desvern és el més gran de la companyia sevillana en Espanya i acollirà la seva seu a Barcelona
Engel & Völkers

La companyia especialitzada en logística d’última milla Grupo Mox ha llogat un magatzem de proximitat a Sant Just Desvern (Barcelona), en una operació assessorada per l’agència immobiliària Engel & Völkers. Es tracta d’una instal·lació des de la qual prestarà el servei d’enviament per a un dels gegants mundials del comerç B2B, del qual no ha transcendit el nom, en tota l’àrea metropolitana de Barcelona i el Vallès. La plataforma acaba d‘iniciar la seva operativa i ha suposat la creació de 30 llocs de treball.

El nou magatzem és el centre logístic més gran de Mox a Espanya i acollirà la seu de l’empresa a Barcelona. La nau es troba situada en una parcel·la independent de 1.640 metres quadrats i compta amb accés directe a les vies ràpides que comuniquen l’àrea metropolitana amb el centre de la ciutat.

En termes generals, segons el responsable d’Engel & Völkers Commercial Marc de Llorens, “es busquen naus amb dimensions entre els 400 i 1.500 metres quadrats, i rendes entre els tres i cinc euros per metre quadrats, amb especial concentració en poblacions com L’Hospitalet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí o Sant Just Desvern”. Grupo Mox va néixer el 2016 amb l’objectiu de convertir-se en el proveïdor logístic d’última milla amb més capil·laritat a Espanya. En l’actualitat, opera a Espanya i Itàlia, on està present en més de 40 poblacions i compta amb més de 1.000 repartidors en nòmina.