28 de enero de 2021 | Actualizado 6:05

Moldstock obre un nou centre logístic a Barcelona per a respondre al ecommerce

Aquesta és la segona instal·lació que l'operador logístic del grup Moldtrans obre en 2020 després de la inaugurada a Sevilla a l'abril
Noves instal·lacions a Lliçà d'Amunt | Moldstock Logística

La companyia de serveis logístics de Moldtrans, Moldstock Logística, ha posat en funcionament un nou centre logístic de 9.000 metres quadrats a Lliçà d’Amunt (Barcelona). La societat ha assenyalat que aquesta obertura es realitza en resposta “als nous projectes d’externalització logística i comerç electrònic“. Aquest centre és el segon que obre Moldstock durant 2020 després de l’inaugurat a Sevilla que va iniciar les seves operacions el mes d’abril. La nova instal·lació se suma als quatre magatzems que l’empresa ja té a Catalunya, situats en les poblacions de Santa Maria de Palautordera, La Roca-Cardedeu, Mollet del Vallès i Montcada i Reixac.

9.000 metres quadrats

La nova instal·lació disposa de 9.000 metres quadrats i és la quarta de Moldstock a Catalunya

Amb el nou centre logístic, l’operador podrà atendre el creixement de la demanda dels seus clients actuals, així com els recents contractes signats amb clients dels sectors garden, llar i ecommerce, on Moldstock gestionarà la seva cadena de subministrament, proporcionant els serveis de logística, transport i distribució. El nou centre de Lliçà d’Amunt compta amb capacitat per a 14.000 palets en prestatgeries per a trilaterals filoguiadas, una àmplia zona de magatzematge en estiba per a altres 3.000 palets i zones dedicades a la recepció, expedició, gestió de manipulacions i embalatge, picking, packing i preparació de comandes per al B2B i el B2C.

El soci-conseller delegat de Moldstock Logística, Manel Torres, ha apuntat que tot i “els moments complicats que vam viure a l’inici de l’any, el sector del transport i la logística està vivint un creixement gràcies al comerç electrònic i l’internacional”. “Això incrementa la demanda de serveis logístics de qualitat, a la qual donem resposta amb l’obertura de centres com el que acabem de posar en marxa a Lliçà d’Amunt o el que vam inaugurar fa uns mesos a Sevilla”, ha afegit. Torres ha explicat que continuaran “augmentant la nostra capacitat per a atendre la demanda creixent dels nostres clients actuals i futurs”.

“Continuarem augmentant la nostra capacitat per a atendre la demanda dels nostres clients”
Manel Torres Soci-conseller delegat de Moldstock Logística

La instal·lació ha estat construïda per la promotora VGP i està dotada d’un sistema de gestió de magatzems per a l’operativa, seguiment i traçabilitat, sistema de preparació de comandes i gestió d’estocs mitjançant radiofreqüència, ha subratllat l’operador. D’aquesta manera, els clients poden conèixer en temps real l’estat de la seva cadena logística a través d’internet, una funcionalitat cada vegada més demandada especialment entre els actors de comerç electrònic. La signatura ha ressenyat que a això se suma el interface amb el qual integrar les diferents plataformes de compra que el sector ecommerce requereix.