27 de octubre de 2021 | Actualizado 13:48

Transportes Bosch Portillo introdueix a la seva flota un camió a GNC per a Plusfresc

El vehicle de Renault Trucks farà la distribució a Barcelona pel matí i a Lleida i la seva perifèria per la tarda
Renault Trucks

L’operador encarregat del transport dels supermercats Plusfresc, Transportes Bosch Portillo, ha sumat a la seva flota un camió propulsat amb gas natural comprimit (GNC) per a la distribució de productes de la cadena catalana. La companyia ha dut a terme aquesta adquisició després d’una proba feta amb un model Renault Trucks D Wide 320 a GNC de 18 tones, a través del distribuïdor oficial Motor Tàrrega (Lleida). Segons han destacat des de Renault Trucks, el model “ha ofert uns resultats que els ha portat  triar-lo com a la millor opció amb la qual contribuir a una logística més neta en la ciutat”.

L’empresa de transport va començar a treballar per a la cadena de supermercats fa dues dècades

El vehicle farà una distribució urbana amb entregues a Barcelona pel matí i distribució en el centra de Lleida i alguns punts de l’entorn per la tarda. “El futur del transport urbà ve clarament marcat per una logística més sostenible, que afecta tant a l’eficiència mediambiental com a la descongestió de les ciutats en hores punta”, han assegurat des de Plusfresc. Per la seva part, des del Transport Portillo Bosch han afegit que “el transport és un pilar bàsic en el desenvolupament econòmic i el futur passa per desenvolupar combustible alternatius, promoure el canvi a altres modes de transport, la intermodalitat, les solucions innovadores i la integració de la logística inversa i de sortida”.

La relació entre Bosch Portillo i Plusfresc es remunta a l’any 2000, quan la cadena de supermercats va externalitzar el seu servei de transport en les seves dues primeres botigues. Posteriorment, han anat incorporant nous vehicles i punts de compra. Aquests s’ubiquen en la seva majoria a Lleida, però compta també amb presència a Barcelona i Tarragona. En l’actualitat, Bosch Portillo fa la totalitat del repartiment de Plusfresc en els seus 77 establiments.