24 de octubre de 2021 | Actualizado 8:02

Revoolt i Merlin Properties reforcen la seva col·laboració a Barcelona

La startup farà la distribució d’última milla de les 100 botigues del centre comercial Arenas, propietat de la socimi
Revoolt

La startup especialitzada en logística per a l’última milla Revoolt serà el proveïdor oficial de Merlin Properties per a la distribució d’última milla del centre comercial Arens de Barcelona. L’operador logístic reforça així l’aliança amb la socimi després de concloure una sèrie de probes pilot. “Abastem toda l’àrea metropolitana de Barcelona i estem adaptats per a qualsevol tipologia de botiga, gràcies a la diversitat dels nostres vehicles sostenibles”, ha recordat el director general de Revoolt, Àngel Sànchez.

El servei de Revoolt permet fer entregues ultraràpides a les botigues del centre comercial

Mitjançant furgonetes, motos, tricicles i patinets elèctrics, la companyia posarà a disposició de les 100 botigues del recinte la gestió de les comandes de forma telefònica i online a través de la seva plataforma digital. A més, també oferirà als seus clients entregues ultraràpides en el dia, en franges de dues hores. Aquesta oferta de servei “és encara molt poc habitual en els centres comercials espanyols”, però comença a ser “molt apreciada”, segons Revoolt. En relació a això, Ángel Sánchez ha afegit que “per a les botigues d’un mateix espai comercial resulta de gran valor afegit disposar d’una solució logística a mesura, basada en la nostra plataforma tecnològica”.

Així mateix, el directiu ha conclòs que “per al centre comercial suposa la possibilitat d’oferir una important prestació, en evitar que cada botiga hagi de negociar individualment amb un operador i reforçar la seva imatge de zona unificada de compres”. La startup, que va desembarcar a mitjans del 2020, també col·labora amb Merlin Properties en altres àmbits com la reserva de places en l’aparcament d’aquest centre comercial per instal·lar una infraestructura de recàrrega ràpida per a la seva flota. En relació a les entregues d’última milla, Barcelona dóna suport en el seu recent Pla de Mobilitat Urbana 2024 l’ús de vehicles de transport elèctric de petites dimensions per reduir el tràfic, les emissions de CO2 i la contaminació acústica.