27 de octubre de 2021 | Actualizado 15:48

Thor Equities busca inquilí per a les seves primeres plataformes logístiques a Barcelona

Els actius es localitzen en la primera corona, en polígons industrials dels municipis d’Aargentona i Castellbisbal
Freepik

El fons inversor Thor Equities ha iniciat la comercialització de dos noves naus a la primera corona de Barcelona, després de la seva entrada en el segment logístic d’Espanya el setembre del 2020. Els dos actius, que sumen una superfície de 15.400 metres quadrats de forma conjunta, seran comercialitzats en règim de lloguer de la mà de les consultores immologístiques Savills Aguirre Newman i Estrada & Partners.

En concret, la nau de major metratge disposa d’una superfície de 10.500 metres quadrats i s’ubica a Argentona (Barcelona), en el Polígon Industrial Nord. Les instal·lacions estan comunicades a través de la C-60, que connecta la comarca del Maresme amb el Vallès Oriental, així com per la AP-7 i la C-32, que comuniquen amb Barcelona. “Es tracta d’un immoble amb amplis patis per a maniobres i amb 15 molls de càrrega”, han detallat des de Thor Equities. Així mateix, disposa d’oficines i menjador, entre d’altres, i compta amb una sitja amb estanteries per a 16.900 palets i tres trilaterals marca Still. La instal·lació, que disposa d’una coberta tipus sandvitx, s’ubica a una parcel·la de 20.622 metres quadrats.

La plataforma a Argentona és la de major superfície, amb més de 10.000 metres quadrats

Per altra banda, la segona nau es localitza en el polígon Industrial Llobregat, a Castellbisbal (Barcelona), i compta amb una superfície de 4.900 metres quadrats. L’immoble, que està sent objecte d’obres d’adequació i actualització dels espais, compta amb una connexió a l’AP-7 i a l’A-2, amb accés a la ciutat de Barcelona, el port i l’aeroport. Pel que fa a les seves instal·lacions, compta “amb amplis patis per maniobrar” i cinc molls de càrrega, oficines i menjador. A més, disposa d’un soler ventilada que permet l’adequació de l’immoble per a activitats de fred. A l’igual que la primera nau, la seva coberta és tipus sandvitx i, en el seu cas, s’ubica a una parcel·la de 9.018 metres quadrats.