26 de mayo de 2022 | Actualizado 13:01

Adif licita una parcel·la a Can Tunis per al manteniment i reparació de contenidors

L’espai de 3.500 metres quadrats també podrà utilitzar-se de forma excepcional per a la manipulació de contenidors o caixes mòbils
Can Tunis | Adif

El gestor d’infraestructures ferroviàries Adif ha licitat l’arrendament d’un terreny en el centre logístic de mercaderies de Barcelona-Can Tunis. Amb un superfície de 3.500 metres quadrats, la parcel·la es destinarà a activitats de manteniment i reparació de contenidors i caixes mòbils, tot això lligat al transport de mercaderies.

El plec preveu un pressupost mínim de lloguer de 170.556 euros sense IVA i una durada del contracte de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-se dos anys més. Les empreses interessades podran presentar la seva oferta fins al proper cinc de març.

Per altra banda, Adif també autoritzarà amb caràcter excepcional la realització d’operacions de manipulació de contenidors o caixes mòbils (utis), sempre que deguin la seva intervenció a la seva reparació o manteniment en aquestes instal·lacions. L’adjudicació s’alinea amb l’estratègia del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. En relació a això, s’emmarca en el desenvolupament dels models de gestió d’Adif i “possibilita la participació activa dels diferents actors intervinents en la cadena logística”, ha destacat el gestor d’infraestructures.