21 de abril de 2021 | Actualizado 11:38

Grup Barcelonesa creix amb una plataforma logística a Parets del Vallès

La nau, de 6.660 metres quadrats, permetrà a l'empresa ampliar el seu servei especialitzat en productes químics
Projecció de la nova nau | Forcadell

El hòlding especialitzat en productes químics Grup Barcelonesa ha llogat una plataforma logística de 6.660 metres quadrats en el polígon industrial Sector Autopista, en el municipi de Parets del Vallès (Barcelona). L’operació, assessorada per la consultora inmologística Forcadell, permetrà a la companyia disposar d’una nau d’obra nova que encara es troba en fase de construcció i que s’aixecarà en una parcel·la de 10.685 metres quadrats. “Permetrà a Grup Barcelonesa ampliar i optimitzar els serveis que ofereix als seus clients en termes de qualitat, volum i agilitat”, han detallat des de la companyia.

En concret, les noves instal·lacions disposaran d’una estructura de formigó i coberta tipus sandvitx, així com d’un espai destinat a l’emmagatzematge de 5.685 metres quadrats. Addicionalment, també s’habilitaran 975 metres quadrats d’oficines. En referència al polígon, es troba consolidat i disposa de “molt bones connexions d’accés a Barcelona”, segons Forcadell. En concret, compta amb sortida directa per la carretera C-17 i accés immediat a l’autopista AP-7.

“A tancament de 2020, el protagonisme de les naus de nova construcció va posar de va manifestar la necessitat d’incrementar i modernitzar el parc logístic català”, ha detallat el director del departament d’Industrial-Logística, Gerard Plana. “De fet, el volum de contractació de naus noves va suposar el 45% del total, amb 191.717 metres quadrats”. Així mateix, ha detallat que, per corones, la segona ha acaparat el 55% de la concentració d’obra nova, una zona en la qual s’inclou la comarca on se situarà la futura nau de Grupo Barcelonesa.