29 de septiembre de 2022 | Actualizado 19:45

Visual Trans s’associa amb els agents de duanes de Barcelona per millorar la digitalització

La solució integral vForwarding permet controlar les operatives i el despatx de duanes mitjançant un espai virtual
Autoritat Portuària de Barcelona

La companyia Visual Trans i el Col·legi Oficial d’Agents de Duanes i Representants Duaners de Barcelona (Coacab) han signat un acord de col·laboració per a la comercialització i implantació entre els seus associats de vForwarding, un software cloud per a gestionar l’activitat transitària. La solució integral permet controlar les operatives i el despatx de duanes mitjançant un espai virtual, accessible des de qualsevol lloc, que facilita el treball en equip i l’emmagatzematge de dades, ha explicat l’empresa.

“Ajudarem al Coacab a donar una encara més completa proposta de valor amb la nostra tecnologia d’última generació”, ha assenyalat el coordinador de Visual Trans vForwarding, Santiago Cabaleiro. D’aquesta manera, mentre la companyia tecnològica aspira a consolidar la seva presència en el sector del software per a transitaris i agents de duanes mitjançant aquest acord, el Coacab cerca oferir més avantatges competitius als seus socis. “Renovem la nostra aposta per la informtización i la digitalització de les empreses del sector”, ha comentat, al seu torn, el president del col·legi, Antonio Llobet.

“Ajudarem al Coacab a donar una més completa proposta de valor amb la nostra tecnologia”
Santiago Cabaleiro Coordinador de Visual Trans vForwarding

En relació a això, el director del Coacab, David Soler, ha recordat que “sempre hem estat pioners a facilitar eines de gestió basades en tecnologies innovadores als nostres associats”. També ha afegit que “apostem per continuar en aquesta línia, perquè els agents de duanes i transitaris puguin desenvolupar la seva activitat diària amb més agilitat, eficàcia i seguretat”.

“Hem fet costat al sector des de fa més de 30 anys amb solucions duaneres i, ara, també amb una solució software per a la gestió transitària i logística”, ha conclòs Antonio Llobet. El programari compleix, així mateix, amb els requisits per a la certificació d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) i està especialitzat per a emetre documents com poden ser el billof lading (B/L) o coneixement d’embarcament, notes d’embarcament, albarans, CMR, AWB, cartes de port o llistes de càrrega i descàrrega, entre altres.