21 de abril de 2021 | Actualizado 13:10

Amazon estén a Barcelona el seu servei de supermercat online amb Amazon Fresh

Amazon Fresh habilitarà per als clients de Prime franges d’enviament de dues hores i entregues gratuïtes a partir de 50 euros
Amazon

El gegant de l’ecommerce Amazon ha anunciat l’expansió del seu servei Amazon Fresh a Barcelona i voltants, de forma que se suma a la botiga de DIA llançada a principis d’any. Els dos serveis d’entrega ràpida a domicili es troben disponibles per a clients d’Amazon Prime, de la mateixa forma que ofereix aquest servei a Madrid. “Sempre busquem formes de millorar l’experiència de compra online”, ha manifestat la directora general d’Amazon Fresh a Espanya, França i Itàlia, Camille Bur.

La companyia oferirà a partir d’ara més de 10.000 articles d’alimentació, bellesa i cura personal a la ciutat catalana, amb entrega el mateix dia en franges de dues hores sense cost addicional per a comandes superiors als 50 euros. Per exemple, es poden comprar peribles com ous, llet, cereals, carn, fruita, verdura i gelats, així com joguines i articles de papereria. D’aquesta forma, el servei se suma la que ja va oferir amb la cadena de supermercats DIA i la seva selecció d’uns 7.000 articles. En relació a això, l’objectiu de la companyia és ampliar aquest servei de productes frescos a milions de clients d’Amazon Prime a tota Espanya durant el 2021.