14 de abril de 2021 | Actualizado 15:10

MBE Airport amplia la seva presència en El Prat de Llobregat amb un nou centre logístic

El grup Mail Boxes Etc posarà en funcionament la nau de 1.700 metres quadrats aquest mateix any
MBA Airport

El grup Mail Boxes Etc Airport ha anunciat l’ampliació de les seves instal·lacions en El Prat de Llobregat (Barcelona) amb una nova nau de 1.700 metres quadrats en el polígon industrial Fondo d’en Peixo. “Amb aquesta inversió, podrem satisfer les previsions de creixement dels propers anys en el sector de la logística i els enviaments”, ha valorat el gerent del grup MB Airport, David Pugès. En aquest sentit, ha destacat la ubicació estratègica de la nova instal·lació, ja que “es troba en una de les sortides naturals de El Prat cap a l’aeroport i la connexió amb les rondes de Barcelona, fet que facilita un servei més àgil per als nostres clients”. Aquest nou centre, que constarà de dues plantes, entrarà previsiblement en funcionament aquest mateix estiu.

Des de Mail Boxes Etc Airport també han destacat que, amb aquesta infraestructura, aspira a créixer en espai per enfortir l’atenció al client, les gestions i per consolidar el departament d’impressió gràfica de l’empresa. Després de l’adhesió, disposa de més de 2.600 metres quadrats destinats a la logística en la comarca del Baix Llobregat, que “garanteixen els serveis de picking i manipulat, emmagatzematge i distribució, oferint un servei global de logística”, segons ha destacat.

A més de en El Prat de Llobregat, MBE Airport disposa de franquícies a Viladecans, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Esplugues de Llobregat i Alcobendas (Madrid). La companyia està especialitzada en courier internacional, a més d’operar com a agent IATA i ser especialista en l’enviament de mercaderies perilloses.