19 de abril de 2021 | Actualizado 6:02

Naviera Armas estrena 12 punts de recàrrega en el port de Barcelona

La zona de recàrrega es troba disponible per a qualsevol vehicle elèctric que circuli per la capital catalana
Punt de recàrrega de la naviliera en el port de Barcelona | Naviera Armas

La terminal de la Naviera Armas Transmediterránea en el port de Barcelona disposa de 12 nous punts de recàrrega elèctrics per a vehicles, en línia amb el conveni de bones pràctiques mediambientals signat amb l’autoritat portuària el 2020. Els punts de recàrrega instal·lats per la companyia marítima compten amb fins a 22 kilowatts i es troben disponible per a qualsevol vehicle elèctric de la ciutat, no només per a passatgers de la naviliera. El pagament de la recàrrega es podrà fer a través de la plataforma Charge and Parking, que disposa de la seva pròpia app per localitzar els punts de recàrrega.

“Fomentem d’aquesta forma les bones pràctiques mediambientals signant, any rere any, diferents convenis amb el port, amb l’objectiu de buscar les millors solucions sostenibles, no només en els ferries, sinó també en les terminals en les que operem, en aquest cas, la de Barcelona”, ha assenyalat el delegat de Naviera Armas Transmediterránea a Barcelona, Joaquín Marías Janer. Des de la naviliera han recalcat, així mateix, la seva aposta per la sostenibilitat i pel compromís amb el medi ambient. En aquest sentit, també ha recalcat que la seva terminal es posiciona com a una de les més grans de la ciutat pel que fa a la recàrrega elèctrica.