7 de diciembre de 2022 | Actualizado 5:20

GLP lloga a Aosom una nau logística pròxima al port de Tarragona

La companyia online especialitzada en decoració de la llar i exterior situa el seu centre de distribució regional a Valls
Nou centre de Aosom a Tarragona | GLP

El promotor i inversor immologístic GLP ha llogat un magatzem de 30.000 metres quadrats a Valls (Tarragona) a Aosom, companyia online especialitzada en decoració de la llar i l’exterior. La plataforma es troba ubicada en la tercera corona logística de Barcelona i servirà per localitzar la distribució regional del comerç electrònic d’Aosom. L’emplaçament es troba a 25 kilòmetres del port de Tarragona i a 90 kilòmetres de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

“La ubicació estratègica permetrà a Aosom augmentar la seva capacitat d’emmagatzament, accelerar el procés logístic i ampliar la seva gama de distribució a una base de clients més àmplia en tota la Península Ibèrica, inclòs Portugal”, han detallat des de GLP. Pel que fa a les instal·lacions, el promotor ha assegurat que són “d’última generació”, integrat en el seu entorn natural i amb la certificació BREEAM Very Good.

“Aquest desenvolupament reafirma el nostre compromís amb Tarragona com un important centre en el mercat logístic espanyol”, ha valorat el director general de GLP Espanya, Óscar Heras. “Continuarem invertint a Catalunya, un mercat regional estratègic per al nostre ambiciós pla de negoci a Espanya, que seguim desenvolupant i executant”. Cap destacar que el promotor de naus logístiques i parcs de distribució ha assolit l’any 2020 el seu rècord de lloguers i promocions en l’àmbit del negoci logístic. Per la seva part, el director general d’Aosom a Espanya, Emi Chen, ha afegit que “com a empresa d’ecommerce, l’arrendament de G-Park Valls resulta estratègic per a l’evolució dels nostres negocis a Espanya, en la qual combinem una nau de nova generació amb la proximitat dels principals nodes de comunicació i amb el port de Tarragona”.