5 de octubre de 2022 | Actualizado 9:43

GLP desenvolupa un nou centre per pal·liar la manca d’espai per a l’última milla a Barcelona

El magatzem logístic s’ubicarà a la localitat de Santa Perpètua de Mogoda i és la segona actuació de la firma a Catalunya
Recreació del futur centre logístic | GLP

El promotor immologístic GLP ha adquirit una parcel·la de 24.500 metres quadrats a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). Aquesta és la segona inversió de la firma a Catalunya. El nou desenvolupament allotjarà una nau logística de fins a 13.900 metres quadrats d’emmagatzematge per acollir operacions destinades a l’última milla, una demanda creixent del mercat en un context de manca d’espai per a aquesta finalitat a la província. G-Park Santa Perpètua “tindrà un disseny flexible, que li permetrà adaptar-se ràpidament a les necessitats de cada client”, ha subratllat GLP. La plataforma es troba a 18 kilòmetres de Barcelona, a la zona industrial Can Bernades, a peu dels accessos a la C-59 i l’AP-7, i a l’altura del CIM Vallès.

El nou magatzem logístic tindrà un disseny flexible per adaptar-se a les necessitats de cada client

Aquesta localització, ha destacat GLP, “permetrà que el magatzem actuï com a centre de distribució d’última milla, així com de hub de distribució per a Barcelona”. L’edifici inclourà la certificació Breeam Very Good, fet que reflecteix “el compromís de GLP per desenvolupar espais sostenibles en tota la seva cartera europea”, ha apuntat la companyia. La nau logística disposarà d’elements d’estalvi d’energia, aparcament per a bicicletes i panells fotovoltaics, entre altres prestacions de sostenibilitat.

El director general de GLP a Espanya, Óscar Heras, ha apuntat que estan “molt orgullosos i il·lusionats pel nostre segon projecte logístic en territori català, resultat de la nostra aposta per a aquest mercat estratègic, on el sòl logístic és tan valuós”. Heras ha afegit que es tracta “d’una de les millors zones logístiques de Barcelona de forma que, juntament a l’excel·lència dels nostres magatzems, creiem que serà molt ben rebut pels nostres clients i inversors”.