30 de marzo de 2023 | Actualizado 18:04

Delta Depot Barcelona rep els primers equips per a operar en les seves noves instal·lacions

L'activitat del nou centre per a emmagatzematge i reparació de contenidors en el moll Prat començarà el proper mes de juliol
Els nous equips desembarcats en APM Terminals Barcelona | Delta Depot Barcelona

Les obres en les noves instal·lacions de la companyia Delta Depot Barcelona avancen amb l’objectiu d’iniciar operacions el proper mes de juliol. De fet, ha adquirit recentment equipament de la marca Kalmar, pertanyent a Cargotec, per a desenvolupar els seus treballs. Es tracta de dos carretons elevadors per a contenidors amb motor Volvo TAD-881-VEU Euro 5 dotades amb el sistema Adblue per a reduir les emissions d’òxid de nitrogen. En aquest sentit, disposen de mastelers d’estiba de contenidors buits amb fins a set altures.

Les dues noves unitats es van descarregar el passat dos de maig en la terminal de APM Terminals del port de Barcelona. Van desembarcar del vaixell ‘Essen Express’ de Hapag-Lloyd, que les va pujar a bord a Xangai (la Xina), on han estat construïdes.

Cal recordar que l’Autoritat Portuària de Barcelona va atorgar a aquesta empresa la concessió destinada en l’activitat de dipòsit de contenidors marítims al setembre de 2019, en una parcel·la amb una superfície de 21.364 metres quadrats situada en el moll Prat. Les obres van començar el mes de febrer passat i, segons les previsions inicials, el desenvolupament d’aquest depot per a emmagatzematge i reparació de contenidors implicarà una inversió de 1,3 milions d’euros.