30 de noviembre de 2022 | Actualizado 4:56

La Zona Franca de Barcelona reforça la seva plataforma de networking per al BNEW

El BVillage permetrà a les empreses generar visibilitat i ampliar la seva xarxa de contactes sense necessitat de desplaçar-se
Zona Franca de Barcelona

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona potenciarà la seva plataforma de networking en la pròxima edició del BNEW. El BVillage és una eina que permet a les empreses generar visibilitat i ampliar la seva xarxa de contactes sense necessitat de desplaçar-se. Es tracta d’un espai on es podran presentar les innovacions de cada empresa a tots els participants per potenciar les oportunitats comercials, així com per accedir a una àmplia base de contactes nacionals i internacionals, programar reunions i aconseguir contactes digitals. D’aquesta forma, permet a les empreses operar en un entorn totalment business to business (B2B) i incrementar la seva notorietat, així com crear relacions productives.

“El BVillage ja va estar present en la primera edició del BNEW i aquest any torna per consolidar-se com a una plataforma de networking de referència que posa en contacte de forma directa oferta i demanda”, ha assenyalat el delegat especial de l’Estat a la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro. “Això també suposa un pas més en la nostra aposta per la economia 4.0, utilitzant intel·ligència artificial per crear una eina única i innovadora en el seu àmbit”.

“El BVillage torna per consolidar-se com a una plataforma de networking de referència”
Pere Navarro Delegat especial del Consorci en la Zona Franca de Barcelona

Les empreses participants podran fer les seves presentacions comercials en directe als assistents de l’esdeveniment per videoconferència, a més de contactar-los per via xat i participar en el premi a la millor innovació del BNEW. Pel que fa al modus operandi de l’eina, mitjançant intel·ligència artificial suggerirà a les empreses potencials clients de cada sector i negoci mitjançant filtres i una navegació intuïtiva, amb un llistat personalitzat de contactes. A més, el format permetrà obtenir les mètriques de totes les accions realitzades per mesurar l’èxit de la seva participació. De les 128 empreses ja presents en l’edició anterior, l’organització preveu en la nova edició assolir les 400. Així mateix, també espera mantenir una alta internacionalitat i ampliar i ampliar la presència de potents de primer nivell, de forma que passi dels 289 del 2020 als 700 el 2021.