2 de diciembre de 2021 | Actualizado 19:06

Scannell Properties aterra a Espanya amb la construcció d’un hub de distribució a Barcelona

La promotora iniciarà el desenvolupament de la nau en el tercer trimestre, amb l’objectiu d’acabar les obres en el segon trimestre del 2022
Scannell Properties

La promotora immologística d’Estats Units Scannell Properties ha aterrat a Espanya amb l’adquisició de 41.500 metres quadrats de sòl logístic a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). La companyia especialitzada en projectes de gran escala preveu construir a la parcel·la una nau de 21.000 metres quadrats per dedicar-la al segment de la distribució de l’ecommerce. Es preveu que la seva construcció s’iniciï en el tercer trimestre del 2021, per finalitzar les obres en el segon trimestre del 2022.

Pel que fa a les característiques del nou centre, comptarà amb un moll cada 900 metres quadrats i amb la credencial de Breeam Very Good. A més, es connectarà per via terrestre amb la carretera C-33 i l’autopista AP7. D’aquesta forma, permetrà posicionar la mercaderia en 15 minuts a la capital catalana i en 25 minuts en el port de Barcelona, ha destacat Scannell Properties.

“La instal·lació pot ser adaptada fàcilment per a un o més inquilins”
Javier Inchauspe Director general de Scannell Properties a Espanya

“La instal·lació logística que hem planejat per a aquesta ubicació marcarà un desenvolupament molt únic, ja que disposarà d’una flexibilitat d’ús sense precedents i pot ser adaptada de forma fàcil per a un o més inquilins”, ha comentat el director de la promotora per a Espanya, Javier Inchauspe. “Això, juntament amb la manca de terreny disponible en aquesta àrea tan demandada, i la facilitat d’accés a les principals rutes logístiques de la resta d’Espanya i a França, hauria de demostrar el seu atractiu per als inquilins locals i internacionals”.

Per la seva part, el director general de Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel, ha afegit que “a l’igual que amb molts hubs logístics a tot Europa, la manca de sòl a Barcelona comporta que oportunitats com aquestes siguin rares”. En relació amb això, també ha destacat que “estem encantats d’haver assegurat aquesta ubicació i d’oferir als clients una gran oportunitat per obtenir espai a la regió”.