26 de julio de 2021 | Actualizado 12:54

VGP adquireix una parcel·la a Barcelona per a un nou projecte logístic-industrial

Les futures instal·lacions, situades en un espai de 20.000 metres quadrats a Martorell, estaran disponibles previsiblement en 2023
Parcel·la adquirida per VGP a Martorell | Google Maps

La consultora inmobiliària Colliers ha assessorat en la venda d’una superfície de 20.000 metres quadrats a Martorell (Barcelona) al fons promotor belga VPG. La parcel·la, situada al costat d’un nou desenvolupament logístic del municipi on estan instal·lades empreses com Seat, Fercam, Beter o Truck & Wheel, “se situa en una zona industrial molt consolidada, a menys de 30 quilòmetres de Barcelona i excel·lentment connectada amb el port, aeroport, les autopistes A-2 i AP-7”, han assenyalat des de Colliers. En concret, els plans de VGP inclouen el desenvolupament d’un nou projecte logístic-industrial de més de 10.000 metres quadrats “en un curt termini de temps”, en una inversió que ascendirà a nou milions d’euros. Així mateix, es preveu que les noves instal·lacions estiguin disponibles al llarg de 2023.

“Martorell és un emplaçament excel·lent, no sols per les seves magnífiques connexions cap a Barcelona, França i la Península Ibèrica, sinó també pel marcat caràcter industrial del seu entorn i la seva proximitat als grans pols de consum”, ha assenyalat el director general de VGP Spain, Joan Lacosta. Per part seva, el director d’Industrial i Logística de Colliers, i responsable de l’operació, Oriol Gual, ha reafirmat l’aposta de l’empresa “per buscar oportunitats en la regeneració d’espais industrials consolidats per a la seva adaptació a les noves necessitats dels operadors i inversors”. En relació a això, en la parcel·la hi havia abans instal·lada una indústria dedicada a components de l’automoció, segons han especificat des de Colliers. L’operació s’emmarca en l’estratègia del fons belga d’expandir la seva cartera de producte a Espanya, on compta amb més d’un milió de metres quadrats de sòl net en els quals es desenvolupen actualment nou parcs logístics i industrials situats a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Córdoba, Bilbao i Zaragoza.