23 de mayo de 2022 | Actualizado 0:01

Autoterminal Barcelona es recolza en Lever Touch per a la gestió del seu centre tècnic

Operaran de manera conjunta a partir d'aquest mateix mes de juliol en unes instal·lacions de més de 5.000 metres quadrats
D'esquerra a dreta: Giovanni Liccardo (Lever Touch) i Xavier Vázquez (Autoterminal) | Autoterminal

El director general de la terminal i plataforma logística de vehicles Autoterminal, Xavier Vázquez, i el director general de la companyia especialitzada en reparació de vehicles LeverTouch, Giovanni Liccardo, han signat un acord per a la gestió del centre tècnic d’Autoterminal en el port de Barcelona. L’objectiu d’aquesta aliança és l’explotació per part de Lever Touch d’aquesta instal·lació per a la reparació, modificació i muntatge dels vehicles d’importació i exportació operats per la terminal. Totes dues empreses començaran a operar de manera conjunta a partir d’aquest mateix mes de juliol.

D’altra banda, l’acord també té la finalitat d’atreure a una altra mena de clients com a concessionaris, companyies d’assegurances, flotes i altres actors de proximitat. En aquest sentit, totes les instal·lacions estan orientades a oferir serveis de reparació, modificació, muntatge, manteniment, mecànica i electrònica per a l’automoció.

L’acord aspira també a atreure activitat de concessionaris, companyies d’assegurances i flotes

Liccardo ha assenyalat que el contracte subscrit “és la demostració de les nostres ganes de créixer, innovar i, sobretot, d’estar prop dels nostres clients”. Així mateix, ha augurat que “aquesta forta unió aportarà solucions úniques en el sector”. Per part seva, Xavier Vázquez ha destacat la importància de l’acord per a Autoterminal, “perquè ens permetrà oferir als nostres clients els millors i més amplis serveis de valor afegit, i ens dóna l’oportunitat d’abordar conjuntament noves i interessants oportunitats.

D’aquesta manera, Lever Touch ha expandit la seva capacitat de Express Repair Centers en el territori. Es tracta del primer pas en la col·laboració entre totes dues marques, en un centre tècnic de més de 5.000 metres quadrats i en plena renovació “per a dotar-ho de l’última tecnologia en serveis de processament i reparació de grans flotes de vehicles”. Entre els serveis oferts, s’inclouen les reparacions amb la innovació tècnica Paintless Dent Repair (PDR), una reparació “100% ecosostenible”.