26 de septiembre de 2021 | Actualizado 8:20

Trasmed signa dos convenis universitaris per promoure la formació al shipping

La Universidad de Cantabria i la Universitat Politècnica de Catalunya oferiaran pràctiques als seus estudiants a la naviliera
Grimaldi Group

La naviliera espanyola del grup Grimaldi Trasmed GLE, antiga Armas Trasmediterránea, ha signat dos convenis marc de cooperació educativa amb la Universidad de Cantabria i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb l’objectiu de “promoure entre els estudiants l’adquisició de competències que facilitin l’exercici d’activitats professionals i fomentin la seva capacitat d’emprenedoria”, segons ha explicat. El conveni s’aplicarà per al desenvolupament de prèctiques tant curriculars com extracurriculars i els estudiants les faran sota la supervisió d’un tutor, que s’encarregarà de l’organització i seguiment de la seva formació.

Trnasmed dona servei a les rutes entre la Península i Balears, prèviament operades per Trasmediterránea

D’aquesta forma, la companyia naviliera s’ha compromès a donar suport i facilitar l’activitat dels estudiants de les dues universitats, de forma que els ha ofert “un lloc on aplicar els coneixements adquirits i una potencial sortida cap al mercat laboral”. Tant des de la naviliera com des de les dues universitats han assenyalat, a la vegada, “‘l’alt interès” que la formació pràctica dels estudiants universitaris té per a la societat en general, com a beneficiària de la millor preparació professional dels titulats universitaris.

Trasmed dona servei a les rutes entre la Península i Balears, prèviament operades per la naviliera Trasmediterránea. La companyia es dedica al transport de passatgers i mercaderies de Barcelona a Maó (Menorca), Palma de Mallorca i Eivissa; i de València a Maó, Palma de Mallorca i Eivissa. Pel que fa als vaixells que cobriran aquestes línies, es tracta del ‘Ciudad de Palma’, ‘Ciudad de Granada’, ‘Ciudad de Mahón’, ‘Volcán del Teide’ i ‘Volcán de Tijarafe’, als quals se’ls hi afagirà el ‘Euroferry Egnazia’, ja propietat del Grup Grimaldi. En aquest sientit, Trasmed ha adquirit a més la terminal de València, així com diversos magatzems, oficines i guixetes a València, Palma de Mallorca, Mahón i Eivissa.