26 de septiembre de 2021 | Actualizado 8:20

Transportes Portuarios i Captrain mantenen els seus espais en la terminal de Can Tunis

Els espais han estat adjudicats de nou a totes dues empreses per set milions d'euros i un termini de deu anys prorrogable per altres cinc
Centre Logístic Barcelona-Can Tunis | Adif

El Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (Adif) ha adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per Transportes Portuarios i Captrain Espanya el contracte per a l’arrendament de diversos espais en el Centre Logístic de Mercaderies de Barcelona-Can Tunis. Aquests espais, que ja estaven sota la gestió d’aquestes dues companyies en l’anterior concessió, es destinen a activitats associades a la distribució i transport de mercaderies per ferrocarril i ocupen una superfície total de 28.232 metres quadrats.

L’import d’adjudicació de l’arrendament és superior als set milions d’euros i el termini del contracte és de deu anys, amb possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim de cinc anys, segons ha explicat Adif. Els béns arrendats comprenen una nau coberta de 5.640 metres quadrats, dos molls tancats de 3.315 metres quadrats i 2.376 metres quadrats, dos molls descoberts de 3.108 metres quadrats i 1.210 metres quadrats, platges entre vies de 4.700 metres quadrats, una platja annexa a la nau de 7.100 metres quadrats, les oficines i el vestuari amb 189 metres quadrats i l’aparcament, que disposa de 604 metres quadrats.


MONTSERRAT RALLO, NOVA DIRECTORA DE PLANIFICACIÓ, ESTRATÈGIA I PROJECTES

La presidenta d’Adif, María Luisa Domínguez, ha aprovat el nomenament de Montserrat Rallo com a nova directora general de Planificació, Estratègia i Projectes de l’entitat pública, càrrec que ocupava amb anterioritat la presidenta d’Adif. Rallo és llicenciada en Arquitectura per la Universidad Politécnica de Madrid, institució en la qual també va obtenir un màster en Direcció Estratègica Internacional. La seva carrera s’ha desenvolupat en Eurocontrol i Ineco i, en 2001 va obtenir plaça de tècnic en el Gestor de Infraestructuras Ferroviarias (GIF) que va mantenir en passar a ser Adif. Entre 2011 i 2018, va ser cap de Projectes i els dos següents anys responsable de la Prefectura d’Àrea de Programes i Projectes. Entre 2020 i juliol de 2021, ha estat subdirectora de Coordinació de Grans Projectes en estacions de Madrid.