23 de septiembre de 2021 | Actualizado 13:09

L’Executiu de Pedro Sánchez retira el projecte d’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat

La Generalitat de Catalunya titlla la decisió anunciada per la ministra de Transports "d'operació de xantatge", "deslleial" i "unilateral"
Aena

El projecte d’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat pactat entre l’Executiu central, la Generalitat de Catalunya i Aena no es durà a terme en els termes en els quals es va abordar el passat 2 d’agost. De fet, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha manifestat que “és impossible dur-ho a terme sense un suport sense fissures de la Generalitat”. Concretament, s’ha referit a les declaracions dels últims dies del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que, al seu judici, suposen que l’Executiu català “no té una posició madura sobre aquest projecte”.

Raquel Sánchez ha insistit que “el pacte ha fet fallida per una pèrdua de confiança manifesta” i que, en aquest context, “el Govern no imposarà l’ampliació de l’aeroport”. Per això, les inversions previstes en el Document de Regulació Aeroportuària (DORA II, 2022-2026) per als pròxims anys que ha d’aprovar pròximament el Consell de Ministres no inclourà les que es preveien per a l’ampliació de Barcelona-El Prat.

“El pacte ha fet fallida i el Govern no imposarà l’ampliació de l’aeroport”
Raquel Sánchez Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

“Hem perdut aquesta gran oportunitat per a millorar Catalunya”, ha lamentat. No obstant això, la ministra ha assegurat que es mantindran totes les altres inversions, també les referents a la millora de la mobilitat de la resta d’aeroports catalans de la xarxa d’Aena (Girona i Reus).

En la seva intervenció a la delegació del Govern a Catalunya, la ministra de Transports ha reiterat les virtuts de l’ampliació consensuada el 2 d’agost amb la Generalitat i Aena, que preveia 1.700 milions d’euros d’inversió. En aquest sentit, ha fet èmfasi en les millores que preveia per a evitar la saturació operativa de la infraestructura en 2026 i també, segons paraules textuals, l’escrupolós compliment de la normativa mediambiental que comportava el projecte. A més, ha recordat que l’ampliació contemplava l’allargament de la pista del costat mar per a superar les limitacions actuals de les operacions, la qual cosa permetria reforçar el paper de Barcelona com hub aeroportuari internacional, i també la creació d’una terminal satèl·lit i altres millores infraestructurals per a afrontar el creixement.

LA GENERALITAT TITLLA LA DECISIÓ DE XANTATGE, UNILATERAL I DESLLEIAL
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mostrat la seva disconformitat amb la decisió de l’Executiu de Pedro Sánchez. “S’ha comprovat que Aena i el Govern espanyol sol estaven disposats a dur a terme l’ampliació si era com ells pretenien, destrossant un espai natural protegit i sense escoltar ni al territori ni a la Generalitat”, ha manifestat a través de les xarxes socials. A més, s’ha referit a la proposta de l’ampliació de l’aeroport com “una operació de xantatge” i ha acusat el Govern central e falta de voluntat per a “invertir a Catalunya i convertir al Prat en un hub internacional”.

Per part seva, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha titllat la decisió del Govern “d’unilateral” i “deslleial”. De fet, ha assenyalat a l’Executiu de Pedro Sánchez per “canviar el pacte del dia 2 d’agost, un acord que es mantenia intacte i que permetia convertir al Prat en un aeroport intercontinental i evitava qualsevol afectació sobre la llacuna de La Ricarda”. D’altra banda, Puigneró també ha mostrat el seu malestar per “la confusió generada per alguns a Catalunya” sobre aquest projecte d’ampliació de Barcelona-El Prat. “No podem avançar cap a un país de progrés posant sempre en dubte les infraestructures, la frivolitat i el populisme han fet mal a Catalunya”, ha conclòs.