24 de octubre de 2021 | Actualizado 8:02

El port de Barcelona potencia la seva presència a Aragó, Navarra i La Rioja

Luis Puzo s'incorpora a l'autoritat portuària com a representant en aquests territoris per a acostar l'oferta logística del port català
Luis Puzo | Autoritat Portuària de Barcelona

L’Autoritat Portuària de Barcelona ha nomenat a Luis Puzo com el seu representant a Aragó, Navarra i La Rioja. Amb aquesta decisió, l’entitat portuària persegueix acostar la seva oferta logística i reforçar la seva presència en aquestes zones, “oferint solucions eficients i competitives a les necessitats dels clients del nord-est espanyol”. En aquest context, el nou representant treballarà per a oferir als importadors, exportadors i operadors logístics d’aquesta zona “solucions logístiques sostenibles i competitives que facilitin la creixent internacionalització de les seves economies”.

El 51% de les exportacions d’Aragó i el 36% de les vendes exteriors de Navarra surten pel port de Barcelona

Luis Puzo ha completat un Programa de Desenvolupament Directiu a la IESE, Universitat de Navarra. Compta amb 25 anys d’experiència en el sector logístic i del transport internacional, en concret per a la indústria farmacèutica, d’automoció i de retail, entre altres. La seva trajectòria professional ha transcorregut entre Saragossa, Pamplona, Madrid i fins i tot Gran Bretanya.

Aragó, Navarra i La Rioja són algunes de les comunitats autònomes més exportadores d’Espanya i les seves economies estan enfocades a continuar creixent en els mercats internacionals. En relació al port de Barcelona, el 51% del comerç marítim de contenidors d’Aragó passa pel recinte català, així com el 36% del de Navarra, i els seus productes tenen com a principal destí països asiàtics.