26 de octubre de 2021 | Actualizado 15:53

El port de Barcelona estrena Innovation Days per a impulsar la formació

Seran cinc formacions en línia bases en casos d'estudi i diàleg amb docents de la Universitat Politècnica de Catalunya
Autoritat Portuària de Barcelona

L’Autoritat Portuària de Barcelona organitza cinc sessions de formació en línia sobre innovació sota la denominació Innovation Days per a potenciar la competitivitat de les empreses i de l’entorn portuari. Aquestes sessions tindran una durada de 90 minuts cadascuna i seran impartides per docents del Hub d’Innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), entitat coorganitzadora dels cursos. El projecte té com a objectiu principal “acostar als nostres clients tot el coneixement sobre el domini de la innovació com a eina de gestió empresarial i com a benefici dels incentius fiscals existents en R+D+i”.

Cada sessió estarà estructurada en dos blocs, un referent a casos reals i el segon en aquests d’estudi i diàleg amb els convidats seleccionats per a cada temàtica. Els dies triats per a aquests cursos són el 7 i el 21 d’octubre, el 4 i el 25 de novembre i el 16 de desembre.

La primera jornada, titulada ‘Conceptes. Una finestra d’oportunitats’, serà impartida pels ponents Josep Lluís Sánchez Brugarola i Manel Arrufat Albiol i versarà sobre l’exposició i debat del dilema d’explotar o explorar la innovació. En altres jornades, es presentaran les eines i metodologies més innovadores per a diferenciar-se, exemples dels conceptes de gestió d’incentius I+D+i, els perfils d’actors i startups relacionades amb la innovació i els requisits necessaris per a entrar en el món de la innovació, així com els seus possibles impactes en cada organització.