26 de octubre de 2021 | Actualizado 17:06

Great Wall Motors es prepara per a continuar amb la fàbrica de Nissan a la Zona Franca

L'espanyola Silence es quedarà amb la planta de Montcada i Reixac i el hub de descarbonització s'instal·laria a Sant Andreu de la Barca
Nissan

La taula de reindustralización de Nissan obrirà negociacions amb el fabricant xinès de vehicles Great Wall Motor per a ocupar la planta de la Zona Franca de Barcelona. Per part seva, l’empresa espanyola de motos elèctriques Silence es quedarà amb els terrenys de la fàbrica situada a Montcada i Reixac, mentre que el hub català de la descarbonització podria instal·lar-se en la planta de Sant Andreu de la Barca. De moment, el grup belga Punch romandrà en la reserva. D’aquesta manera, les tres primeres companyies passarien a la següent fase de negociació amb els sindicats, representants de les administracions públiques i de la mateixa Nissan, que abandonarà les instal·lacions a la fi d’any. El marc de negociació haurà d’estar tancat a la fi d’octubre i la pròxima reunió de la comissió se celebrarà a principis de novembre.

“Nissan està totalment oberta a aquesta negociació amb un únic objectiu: aconseguir la reindustrialització de les plantes de Nissan a Barcelona”, ha subratllat el responsable de les Operacions Industrials de Nissan a Espanya, Frank Torres. Per part seva, la directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, ha valorat “positivament” el treball de la taula i ha explicat que “avui s’inicia una nova fase obrint negociació preferent amb Great Wall Motor i buscant complementar-ho amb els projectes de hub i Silence, sense descartar cap dels altres projectes que hi ha damunt de la taula”.

100.000 vehicles

La proposta de Great Wall Motor és produir 100.000 vehicles anuals i una inversió inicial de 150 milions d’euros

La proposta plantejada per Great Wall Motor és la producció de 100.000 vehicles a l’any a Barcelona amb una inversió inicial de 150 milions d’euros. Dins de la seva iniciativa, van declarar que aprofitarien les actuals instal·lacions amb algunes reformes. El fabricant xinès d’automoció va desembarcar a Europa a principis de mes, quan va llançar els seus dos primers models en el mercat europeu a Munic: un vehicle elèctric conegut com Ora Cat i Coffee 01, un híbrid endollable.

D’altra banda, el hub de la descarbonització, liderat per l’empresa catalana especialitzada en mobilitat elèctrica QEV Technologies, havia proposat una inversió de mil milions d’euros en cinc anys, més 4.000 llocs de treball directes i 10.000 indirectes a través de col·laboradors i proveïdors. En l’últim moment, l’empresa Inveready es va afegir al capital amb 7,5 milions d’euros per a centrar-se en la producció de vehicles industrials i plataformes d’autobusos elèctrics, a més de la unió d’altres vuit participants. Entre ells, es troben l’energètica franc-belga de Engie, el grup de serveis Ilunion i el grup Àgora Invest, propietari de l’operador logístic Tradisa, així com el Centre CIM i Eurecat. Al costat de la catalana Btech i l’empresa dels Estats Units Ronn Motor Group, proposen una gamma de vehicles elèctrics, com un vehicle de petites dimensions per a ús privat, un car sharing i repartiment d’última milla, tres models de furgonetes elèctriques i autobusos elèctrics de 8 i 12 metres. També s’han mostrat interessats a continuar la producció de la furgoneta elèctrica e-NV200 de Nissan sota una nova denominació, però necessitarien del vistiplau del fabricant japonès.

Finalment, el grup Punch romandrà en la reserva. El grup belga havia proposat una inversió de 650 milions d’euros entre fons públics i privats per a la fabricació de més de 75.600 vehicles de cara a 2030, entre ells unes 36.000 pick up dièsel, unes 31.000 pick up d’hidrogen i 8.500 furgonetes elèctriques. Així mateix, havia manifestat la seva intenció d’aprofitar al màxim les línies de muntatge existents i mantenir a tota la plantilla actual, formada per 2.500 persones.