27 de octubre de 2021 | Actualizado 19:14

Amazon crearà més ocupació de la prevista amb la seva primera estació logística a Tarragona

L'espai, situat a Constantí, es converteix la novena instal·lació logística del marketplace a Catalunya
Amazon

La primera estació logística d’Amazon a la província de Tarragona començarà a operar demà 14 d’octubre a Constantí. Aquest centre d’última milla, anunciat a l’abril, medeix més de 9.000 metres quadrats i tindrà fins a 120 empleats i crearà al voltant de 300 llocs de treball addicionals per a repartidors locals. Aquestes xifres suposen un augment del 33% en les ocupacions directes i del 50% en les indirectes respecte a les previstes inicialment.

L’estació logística de Constantí crearà al voltant de 120 ocupacions directes i 300 indirectes

Amb aquest espai, ja són nou les instal·lacions logístiques de la companyia a Catalunya. Se suma als tres centres logístics, un de distribució, un centre urbà (d’Amazon Fresh) i tres estacions logístiques com la que operarà a Constantí. El gegant de l’ecommerce també compta a la comunitat autònoma amb un Seller Support Club i un Centre de Desenvolupament de Software.

Amb aquest recinte a la província de Tarragona, Amazon impulsarà la gestió de l’última milla de les seves comandes i accelerarà els lliuraments als clients, juntament amb les sis empreses de repartiment locals amb les quals col·labora la companyia. “Estem encantats d’invertir a Tarragona amb la nostra primera estació logística a la província, que proporcionarà un lliurament eficient als nostres clients i crearà desenes d’oportunitats de treball”, ha celebrat el Manager de l’estació logística de Constantí, Matias Bartolini.