9 de diciembre de 2021 | Actualizado 12:59

El port de Barcelona mostrarà la seva aposta pel reefer en la pròxima edició de Cool Logistics

El recinte portuari serà l'escenari el 2022 de la principal fira internacional de cadena de fred
Vista aèria de contenidors al port de Barcelona | Autoritat Portuària de Barcelona

La trobada Cool Logistics prevista pel 2022 en format presencial se celebrarà a Barcelona. Així ho ha anunciat, durant l’edició d’enguany, celebrada en format online a Rotterdam, la subdirectora general de Comercial i Màrqueting de l’Autoritat Portuària de Barcelona, Carla Salvadó. Barcelona és un “centre logístic únic” per a fruites i verdures, així com per a productes carnis i farmacèutics, ha manifestat la directiva del recinte català. “Som un port orientat a les necessitats dels importadors, exportadors i operadors logístics”, ha recalcat.

“Barcelona és un centre logístic únic per a fruites, verdures, càrnics i farmacèutics”
lvadó Subdirectora general de Comercial i Màrqueting del port de Barcelona

L’Autoritat Portuària de Barcelona ha recordat que compta amb dues terminals de contenidors i una instal·lació polivalent, equipades amb més de 3.500 connexions frigorífiques, a més de ser un dels principals ports mediterranis quant a connectivitat marítima i terrestre. “El Punt d’Inspecció en Frontera (PIF) ha estat implantant millores operatives per a agilitzar al màxim el pas de productes frescos per les seves instal·lacions”, ha manifestat el port català.

Com a amfitrió de la pròxima edició de Cool Logistics, Barcelona buscarà potenciar la seva marca com a punt de referència mundial de la logística reefer. Aquesta fira té experiència en l’organització d’esdeveniments internacionals des de 2009 en diversos països d’Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa.