27 de noviembre de 2021 | Actualizado 8:31

Moldstock es rearma a Barcelona amb un nou magatzem a Argentona

La nova plataforma d'11.000 metres quadrats de la divisió logística de Moldtrans té capacitat per a emmagatzemar fins a 20.000 palets
Moldstock

L’operador logístic Moldstock, pertanyent al Grup Moldtrans, ha iniciat les operacions del seu nou centre logístic de 11.000 metres quadrats a Argentona (Barcelona). Amb capacitat per a 20.000 palets, la posada en marxa d’aquesta instal·lació permetrà a l’empresa atendre el creixement de la demanda dels seus clients actuals.

El magatzem ha estat dissenyat especialment per a suplir les necessitats actuals del sector ecommerce, segons han explicat des de Moldstock. Així, a més d’un sistema de gestió de magatzems (WMS) per a l’operativa, seguiment i traçabilitat, disposa d’un sistema de preparació de comandes i gestió d’estocs mitjançant radiofreqüència (RFID), la qual cosa permet als clients conèixer el seu estat en temps real a través d’internet. També posa a la seva disposició una interfície que permet integrar aquesta informació en les plataformes de comerç electrònic.

L’operador logístic ja compta amb una superfície propera als 100.000 metres quadrats a Espanya i Portugal

Aquest centre se suma als cinc amb què ja compta l’empresa a Catalunya (Santa Maria de Palautordera, La Roca-Cardedeu, Mollet del Vallès, Lliçà d’Amunt i Montcada i Reixac) i eleva el número total de magatzems repartits entre Espanya i Portugal a 21. La xarxa de Moldstock ja compta amb una superfície conjunta propera als 100.000 metres quadrats i una capacitat superior a 90.000 palets.

La companyia augmenta així els seus serveis d’externalització logística a Espanya, on ofereix als seus clients una gestió total o parcial de la cadena de subministrament, ja sigui a nivell de logística, transport o distribució. Amb aquesta obertura, “Moldstock contribueix al compliment del full de ruta establert en el seu pla estratègic per a liderar el mercat dels serveis logístics de qualitat”, ha explicat el conseller delegat de l’operador, Manel Torres.