27 de noviembre de 2021 | Actualizado 8:31

Makro lloga un centre cross-docking a El Prat de Llobregat per als propers deu anys

El fons immologístic Crossbay ha tancat l'acord d'arrendament d'aquesta instal·lació multitemperatura amb l'empresa majorista
BNP Paribas

L’empresa majorista de distribució a hostaleria Makro ha signat un contracte de lloguer per als pròxims deu anys d’un centre logístic de 14.222 metres quadrats situat a El Prat de Llobregat (Barcelona). Es tracta d’una nau mixta promoguda pel fons inmologístico Crossbay, que disposa de serveis multitemperatura.

Crossbay va entrar el 2019 al mercat espanyol, ja gestiona 17 actius i espera duplicar la seva exposició l’any vinent

Les especificacions tècniques i la tipologia de la plataforma “permetran a Makro augmentar la seva quota de mercat i l’eficiència en les seves operacions logístiques, ampliant la seva gamma de distribució a una base de clients molt més àmplia”, ha manifestat la vicepresidenta de Crossbay Espanya, Carmen Reviriego. En el mateix sentit, el director d’Operacions de Makro a Espanya, David Martínez, ha assegurat que la proximitat amb els seus clients, així com l’ús d’una plataforma mixta de cross-docking, és un dels majors avantatges competitius d’aquest nou centre.

El fons d’inversió Crossbay, que es defineix com la “primera plataforma logística urbana paneuropea”, veu a Espanya un país clau per als seus interessos. Va entrar en aquest mercat logístic en 2019 i ja gestiona 17 actius al país, que representen més de 116.000 metres quadrats d’emmagatzematge. El fons aspira a duplicar la superfície dels seus actius en el transcurs de 2022.