20 de mayo de 2022 | Actualizado 6:36

Kefren Capital i Tristan Capital adquireixen el desenvolupament de Goodman a Constantí

Es tracta d'un projecte clau de 40.000 metres quadrats de superfície que es lliurarà durant el tercer trimestre de 2022
CBRE

La joint venture composta per Kefren Capital Real Estigues i Tristan Capital Partners ha subscrit un contracte de compra futura amb Goodman per adquirir una plataforma logística al Polígon Industrial de Constantí (Tarragona). Es tracta d’un projecte clau d’una superfície aproximada de 40.000 metres quadrats que es lliurarà, previsiblement, durant el tercer trimestre del 2022. La nau logística, explica CBRE com a intermediària de l’operació, ja “està disponible íntegrament per a lloguer”.

El magatzem logístic estarà compost per quatre mòduls d’emmagatzematge de 10.000 metres quadrats

L’espai del futur centre logístic estarà compost de quatre mòduls d’emmagatzematge independents, cadascun de 10.000 metres quadrats, i disposarà de 40 molls de càrrega, així com d’una “àmplia zona d’aparcament” i “amplis fons de pati per a maniobres”. Respecte a l’àmbit de la sostenibilitat, la infraestructura rebrà certificació BREEAM Excellent. Quant als accessos més immediats, l’actiu es troba pròxim a l’autovia AP-7 i se situa a Constantí, a uns 100 quilòmetres de Barcelona.

Kefren Capital i Tristan Capital van conformar una joint venture al 2020 amb l’objectiu d’invertir 200 milions d’euros en plataformes logístiques que es localitzin en nuclis logístics consolidats, com Madrid, Barcelona, València, Saragossa i Bilbao. Fa un any, totes dues companyies van adquirir una plataforma logística de 65.000 metres quadrats a Saragossa de la mà de Savills Aguirre Newman.