19 de agosto de 2022 | Actualizado 22:25

Grup Peralada adquireix sis parcel·les en el Logis Empordà de Cimalsa

El grup empresarial adquireix 32.800 metres quadrats per 3,9 milions d'euros, on instal·larà la seva divisió de vins i caves
Cimalsa

El grup empresarial català Grup Peralada ha formalitzat l’adquisició, per valor de 3,9 milions d’euros, de sis parcel·les logístiques situades al Logis Empordà, propietat de l’empresa pública Cimalsa. L’adquisició d’aquest espai, d’una extensió total de 32.800 metres quadrats, “suposa una clara i contínua aposta pel desenvolupament del territori i la seva activitat econòmica, així com el creixement de la nostra divisió de vins i caves a l’Empordà”, ha assegurat el president del Grup Peralada, Javier Suqué Mateu.

“El Logis Empordà contribuirà a la prosperitat econòmica de la comarca i del nord de Catalunya”
Enric Ticó President de Cimalsa

L’ampliació del Logis Empordà, on ja s’han venut o reservat la totalitat de les parcel·les, és una de les accions prioritàries de Cimalsa per al 2022, en l’execució de les quals està treballant de la mà de l’Institut Català del Sòl (Incasòl). Segons el president de l’empresa pública de promoció i desenvolupament d’infraestructures logístiques i de mobilitat, Enric Ticó, “el Logis Empordà representa una aposta pel territori i pel seu creixement econòmic, impulsant la creació de nous llocs de treball de qualitat”.

Concretament, Cimalsa espera que, resultat de l’activitat desenvolupada en aquest Logis, es creïn almenys 1.900 ocupacions directes, “que contribuiran a la prosperitat econòmica de la comarca i del nord de Catalunya”. Després de finalitzar l’any passat la segona fase de les obres d’urbanització, el Logis Empordà, situat al hub logístic del Far-Vilamalla, compta amb 73 hectàrees, l’ampliació de les quals està prevista al llarg d’enguany.