8 de agosto de 2022 | Actualizado 16:51
L'acte oficial de presentació de l'esdeveniment esportiu, al World Trade Center de Barcelona, ha comptat amb la presència de Pere Aragonès (Generalitat de Catalunya), Ada Colau (Ajuntament de Barcelona) Damià Calvet (Autoritat Portuària de Barcelona), Aurora Catà (Barcelona Global) i Grant Dalton (Emirates Team New Zealand) | J.S.

El port de Barcelona prepararà la seva infraestructura per acollir la Copa Amèrica de Vela 2024

La Generalitat preveu una inversió público-privada de 70 milions d'euros i estima un retorn econòmic de mil milions

Barcelona serà el 2024 la ciutat amfitriona de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, la tercera competició esportiva amb major seguiment al món. La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Autoritat Portuària de Barcelona han escenificat aquest dimarts una imatge d’unitat respecte a l’arribada d’aquest esdeveniment. Per donar acolliment a una competició de tal magnitud, que durarà 14 setmanes durant l’estiu de 2024, el port de Barcelona adequarà les seves instal·lacions a les necessitats dels equips participants.

El president de l’autoritat portuària, Damià Calvet, ha assegurat que el recinte català no realitzarà cap inversió en ampliació d’infraestructures, tot i que sí que haurà d’habilitar l’espai del Port Vell, la terminal de Port Nou i la zona del Port Olímpic. “Tot el que farem és posar al servei de la competició les infraestructures existents”, ha manifestat, “no hi haurà inversió més enllà d’aportar la base de formigó per als molls”, necessària per crear pantalans aptes per als velers de competició.

“No ampliarem l’espai portuari, posarem la infraestructura creada a la disposició de l’esdeveniment”
Damià Calvet President de l'Autoritat Portuària de Barcelona

No obstant això, la celebració de la Copa Amèrica requerirà d’una inversió público-privada de 70 milions d’euros, però s’estima un retorn econòmic del seu desembarcament a Barcelona pròxim als mil milions d’euros. Si bé el desglossament de la inversió es farà públic en les pròximes setmanes, les institucions presents en l’acte de presentació han avançat que, d’aquesta xifra, 25 milions d’euros provindran del sector privat (composat per companyies, associacions i empresaris a títol individual), que faran la funció d’aval econòmic.

El president de l’autoritat portuària ha destacat que la Copa Amèrica “projectarà internacionalment la marca Barcelona” i tindrà “la sostenibilitat i la innovació com a trets distintius”. En aquest sentit, ha reiterat que les obres d’habilitació dels molls es faran amb la intenció de “deixar un llegat perdurable”, i que en cap cas s’ampliarà l’espai portuari. A més d’aquestes actuacions, el recinte català també facilitarà l’espai per a la col·locació d’un seguit de bases tècniques, una per equip, dotades d’una nau i un conjunt d’oficines i sales tècniques, “adequades per donar espai a un staff de 200 persones per equip”.

El port retardarà l’enderrocament de l’Imax fins a la finalització de la Copa Amèrica de Vela

Aquestes instal·lacions “estaran repartides per tota la zona del port més propera a la ciutat”, és a dir, l’espai del Port Vell. Concretament, ha afegit Calvet, “se situaran a la Marina Barcelona 92, el Barcelona Nautic Center, la zona ocupada pel Cinesa, l’espai on opera el Grup Grimaldi (al moll Adossat) i l’edifici de l’Imax“. En referència a això, ha avançat que “retardarem l’enderrocament de l’Imax a la finalització de la Copa Amèrica, sense alterar el calendari previst pel Liceu al Mar“. Finalment, aquest conjunt de modificacions es complementarà amb un espai al Moll de la Fusta, que rebrà el nom de Village, i que el port posarà a la disposició de l’organització per “difondre i promocionar la Copa Amèrica, acollint activitats relacionades amb la competició”.

OPORTUNITAT PER A l’IMPULS DE L’HIDROGEN VERD
La principal regata del món s’ha caracteritzat històricament per incorporar “experiències d’innovació en l’àmbit de la navegació”, ha afirmat el president de Catalunya, Pere Aragonès, qui ha anunciat que en aquesta edició de 2024, per primera vegada en la història, “totes les embarcacions auxiliars hauran de ser impulsades per hidrogen verd“. Aquesta novetat, ha afegit Calvet, “pot generar importants oportunitats per al teixit empresarial del país”, així com “transferència de coneixement per al desenvolupament i l’ús d’energies netes”. En aquest sentit, ha destacat la seva aportació a l’“impuls de l’economia blava”, un dels principis rectors del IV Pla Estratègic 2021-2025 del primer port d’interès general de Catalunya.

La candidatura de Barcelona, impulsada i liderada per l’agència Barcelona & Partners, vinculada al lobby empresarial Barcelona Global, ha estat triada per l’equip vencedor de l’última Copa Amèrica, l’Emirates Team New Zealand. El seu director executiu, Grant Dalton, ha explicat que la infraestructura de la qual disposa el port de Barcelona és “perfecta” per acollir la major competició a vela del món. La grandària del port, els seus molls i la zona del Port Olímpic, així com “l’esperit de Barcelona” i “la qualitat del turisme que atraurà”, han servit per inclinar la balança en la seva decisió. “Tothom recorda les olimpíades de 1992”, ha manifestat, i “aquest esdeveniment suposarà un nou graó en l’esport que tant estimem”.

En la mateixa línia, les diferents administracions presents a l’acte han recordat la “unitat i coordinació” entre administracions i societat civil que van caracteritzar l’“èxit” dels Jocs Olímpics de Barcelona. Amb aquest antecedent, “la ciutat està preparada per acollir el que serà la millor edició de la Copa Amèrica de Vela en la seva història recent”, ha celebrat l’alcaldessa, Ada Colau. “Estem parlant d’una ciutat que és capital en innovació i sostenibilitat”, ha afegit, “som el hub tecnològic del sud d’Europa”. Quant a la inversió prevista per part de l’Ajuntament, Colau ha avançat que el consistori destinarà cinc milions d’euros, “equiparant la importància internacional d’aquest esdeveniment amb la del Mobile World Congress”.

L’edició a Barcelona 2024 de la Copa Amèrica serà la segona vegada en què una localitat espanyola acull aquesta regata de renom internacional, després de les edicions de València, celebrades el 2007 i el 2009. Aquesta competició, que es va originar al sud d’Anglaterra el 1851, és el torneig més antic en la història de l’esport i el tercer amb major impacte econòmic per al país amfitrió, després dels Jocs Olímpics i el Mundial de futbol.