4 de julio de 2022 | Actualizado 6:26

GLP reforça la seva presència a Catalunya amb dues parcel·les més a Barcelona i Tarragona

Tots dos actius sumaran 52.354 metres quadrats a l'actual cartera de la firma a partir del segon trimestre de 2023
Recreació del futur G-Park Masquefa | GLP

El promotor immologístic GLP reforça la seva presència a Catalunya amb la compra de dues noves parcel·les a Constantí (Tarragona) i Masquefa (Barcelona). Tots dos actius sumen un total de 52.345 metres quadrats de sòl finalista i estaran disponibles a partir del segon trimestre de 2023 per al seu desenvolupament en modalitat “disseny flexible”. Es tracta de la tercera i quarta inversió del promotor immologístic a Catalunya, després del desenvolupament del magatzem logístic a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) i del lloguer d’un magatzem a Valls (Tarragona).

El G-Park Masquefa i el G-Park Constantí seran la tercera i quarta inversió de la firma a Catalunya

Pel que fa al projecte situat a Barcelona, el G-Park Masquefa disposarà d’una plataforma logística amb una superfície per a lloguer de 29.941 metres quadrats en una parcel·la de 55.452 metres quadrats d’extensió. La infraestructura comptarà amb 11,7 metres d’altura lliure per a l’emmagatzematge, il·luminació LED, panells solars i estalvis energètics en l’envolupant. Aquesta plataforma logística es troba a la comarca d’Anoia, a la segona corona logística de Barcelona, i està dirigida a la distribució local i nacional des de la capital catalana. En concret, se situarà a mitja hora de l’Aeroport del Prat i a 40 quilòmetres de Barcelona.

D’altra banda, el projecte que es desenvoluparà a Tarragona, el G-Park Constantí, comptarà amb 22.404 metres quadrats de superfície per a lloguer enquadrats en una parcel·la de 35.042 metres quadrats. La plataforma logística oferirà accés directe a l’AP-7 a través de les carreteres C-422 i TV-7211 i se situa a menys de 10 quilòmetres del port de Tarragona i a 7 minuts de l’Aeroport de Reus. Totes dues plataformes disposaran del certificat BREEAM Very Good. “Estem molt orgullosos de continuar la nostra estratègia d’inversió a Catalunya, en projectes que continuaran marcant tendència i creiem tindran un gran acolliment pels nostres clients”, ha assenyalat el country director de GLP a Espanya, Óscar Heras.