27 de junio de 2022 | Actualizado 12:26

La Cambra de Valls col·labora amb Cimalsa per promoure el talent a l’Escola de Logística

Ambdues entitats signen un acord de col·laboració de quatre anys, amb el qual busquen crear sinergies entre l'escola i el sector logístic
El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, i el president de Cimalsa, Enric Ticó | Cimalsa

L’empresa pública catalana Cimalsa i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls han signat un acord de col·laboració en relació a l’Escola de Logística per “generar, promocionar i retenir el talent en el sector logístic”. Amb una vigència de quatre anys, totes dues parts es comprometen a treballar per generar sinergies entre l’escola i les empreses, amb l’objectiu de “millorar la seva competitivitat i potenciar el talent dels seus professionals”.

D’aquesta manera, Cimalsa aportarà el coneixement i l’experiència en la gestió i programació d’activitats de l’Escola de Logística. A més, “posarà a disposició els seus professionals per al desenvolupament dels esdeveniments que s’acordin a l’escola” i contribuirà a desenvolupar activitats de recerca i innovació en logística i mobilitat.

“Volem posar a l’abast de les empreses del territori eines i coneixements d’última generació”, ha assegurat el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira. Per aquest motiu, “la col·laboració amb Cimalsa com a organització de referència del sector suposarà una aportació de gran valor”, argumenta. Per la seva part, el president de l’empresa pública, Enric Ticó, sosté que “l’impuls de la formació en l’àmbit logístic és clau per a un futur basat en la sostenibilitat i la digitalització”.