29 de junio de 2022 | Actualizado 18:16

Grupo CTC lloga una nau a la ZAL del port de Barcelona

La firma d'outsourcing logístic s'instal·la en una plataforma de 8.589 metres quadrats per ampliar els seus serveis a Barcelona
Vista aèria parcial de la ZAL del port de Barcelona | Autoritat Portuària de Barcelona

El Grupo CTC, integrat per Grupo Stock Uno i CTC Externalización, ampliarà aquest mes de juny les seves instal·lacions logístiques mitjançant el lloguer d’una nau de 8.589 metres quadrats situada a la ZAL del port de Barcelona. Aquest espai es troba en una ubicació “singular i privilegiada”, amb accés directe a les rondes de Barcelona i a 10 minuts del centre de la ciutat, el port i l’aeroport de Barcelona-El Prat, segons recorden des de la consultora Forcadell, que ha assessorat en l’operació.

La plataforma logística compta amb una estructura de formigó, dues rampes d’accés, 17 molls de càrrega, pati de maniobres per a camions, pàrquing i zones verdes. La nau està distribuïda en planta baixa i primera planta, i disposa d’un espai d’oficines completament equipades, vestuaris i lavabos.

“El mercat català es troba en un moment positiu, amb una demanda ferma i constant”
Gerard Plana Director del Departament d'Industrial-Logística de Forcadell

“El mercat logístic català es troba en un moment molt positiu, amb una demanda ferma i constant”, manifesta el director del d’Industrial-Logística de Forcadell, Gerard Plana. “L’escenari postpandèmic no ha suposat cap obstacle per al sector, el qual ha sabut adaptar-se a les necessitats socioeconòmiques i reptes plantejats en àmbits com de la innovació, el comerç electrònic i el medi ambient”, conclou.

Grupo CTC disposa en l’actualitat de tres seus centrals a Barcelona, Madrid i Lisboa i de 12 delegacions repartides pel territori. Aquest conglomerat dedica la seva activitat a “incrementar la productivitat dels seus clients i la seva presència al punt de venda, mitjançant solucions integrals i innovadores”, assegura Forcadell en un comunicat. D’aquesta manera, “ha aconseguit posicionar-se com l’empresa d’outsourcing líder en el seu sector i l’única a Espanya a cobrir tant processos en el punt de venda com logístics i industrials”, celebren des de la inmologística.