2 de julio de 2022 | Actualizado 14:25
P.B. / Autoritat Portuària de Barcelona

FM Logistic i Taewoong Logistics compartiran serveis en el hub de Busan a Barcelona

L'espai aglutinarà importacions de mercaderies industrials, químics, d'electrònica i cosmètica i exportacions d'alimentació

L’operador logístic francès FM Logistic i el transitari coreà Taewoong Logistics compartiran serveis en el hub de Busan en la ZAL del port de Barcelona. Totes dues companyies disposaran de 9.129 metres quadrats per a facilitar les importacions i exportacions entre Corea del Sud, Espanya i Europa, amb l’objectiu d’arribar fins al nord d’Àfrica. Encara que al principi utilitzaran quatre mòduls del magatzem logístic, l’espai podrà ampliar-se en funció dels tràfics entre els ports de Busan i Barcelona. “Tinc confiança que el B2B Logistics serà un pas important en les relacions entre Corea i Espanya”, ha manifestat el vicepresident del port de Busan, Kang Boo-won, en la posada de llarg de les operacions en el recinte.

Dins del hub, la idea és que Taewoong Logistics actuï com a transitari per a afavorir l’arribada de productes coreans a Espanya i que FM Logistic, en qualitat d’operador logístic, els distribueixi per Europa. Per tant, FM Logistic oferirà “serveis d’emmagatzematge i preparació de comandes”, segons ha explicat el director general adjunt de la companyia a Ibèria, Javier de la Morena. En el seu cas, les importacions seran principalment de “electrònica, cosmètica i també productes industrials”, als quals s’afegeixen les mercaderies del sector químic, que arribaran al port de Barcelona de la mà del transitari coreà. Encara que la major part dels fluxos siguin d’importació, també hi haurà part per a les exportacions espanyoles. Segons el director general de Taewoong Logistics, Kim Tae-Myeng, s’enviaran a Corea del Sud “vins i productes d’alimentació locals”.

“Aquest és un cas únic de cooperació entre dos ports de dos països desenvolupats”
Damià Calvet President de l'Autoritat Portuària de Barcelona

En l’acte d’inici d’operacions del B2B Logistics, el cònsol general de la República de Corea, Heo Nam-duk, ha recordat que l’any vinent es compleixen 40 anys des de l’inici de relacions entre el país asiàtic i el port de Barcelona. “Aquest hub permetrà reforçar les importacions i exportacions entre Corea i el mercat de la Unió Europea”, ha subratllat. Per part seva, el president del port de Barcelona, Damià Calvet, ha agraït “poder ser el hub regional per a distribuir productes d’alt valor” i ha apuntat que “els ports han de treballar conjuntament amb els operadors logístics”. De fet, ha prosseguit, “aquest és un cas únic de cooperació entre dos ports de dos països desenvolupats”.

“El B2B Logistics serà un pas important en les relacions entre Corea i Espanya”
Kang Boo-won Vicepresident del port de Busan

“S’espera que el hub jugui un paper important perquè les empreses coreanes entrin a Espanya i Europa i també en el nord d’Àfrica”, ha destacat la directora general de l’agència coreana Kotra, Ahn Young-ju, que ha ajudat en les relacions bilaterals de tots dos països. De fet, segons ha explicat Kim Tae-Myeng (Taewoong Logistics), l’objectiu és arribar al sud d’Europa a partir del port de Barcelona, per exemple a Itàlia, i “fomentar les relacions amb el nord d’Àfrica”. Per part seva, la directora comercial d’FM Logistic, Beatrice Ogée, ha manifestat que “estem convençuts que la cooperació entre els ports de Busan i Barcelona per a arribar al nord d’Àfrica acaba de començar”.

L’altra meta és incrementar els tràfics de mercaderies existents entre Corea i Espanya. Al llarg del 2021, el port de Barcelona va intercanviar un total de 60.000 teus amb Corea del Sud, que suposa un increment del 11,9% respecte al mateix període de l’any anterior. Així mateix, els volums de mercaderies transportades entre el port de Busan i el de Barcelona han registrat una pujada del 24% en 2021 respecte al 2020. “Aquest és un projecte significatiu que es desenvoluparà encara més en els pròxims anys”, va assenyalar el director executiu del B2B Logistics i cap d’Estratègia del port de Barcelona, Jordi Torrent.