1 de julio de 2022 | Actualizado 17:50

Innovae s’instal·la al DFactory i oferirà solucions de realitat virtual i augmentada

És la primera empresa especialitzada en aquesta mena de tecnologia que se suma als laboratoris d'accés compartit
El delegat especial de l'Estat a la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, i el cofundador i director territorial d'Innovae, Xavier Riba | CZFB

L’empresa especialitzada en realitat augmentada i virtual Innovae s’incorpora al node d’indústria 4.0 liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el DFactory Barcelona. Innovae oferirà accés exclusiu als demostradors de la seva tecnologia a la resta de companyies instal·lades en l’ecosistema a través dels laboratoris d’accés compartit. Es tracta de la primera firma amb solucions de realitat augmentada i virtual que se suma al DFactory.

Innovae oferirà accés exclusiu als demostradors de realitat virtual i augmentada des del DFactory

“Amb la presència d’Innovae, comptem al DFactory Barcelona amb unes de les tecnologies protagonistes de la nova indústria”, ha remarcat el delegat especial de l’Estat a la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, que els aportarà “un major atractiu per a la inversió i el talent”. La firma ocuparà un espai a la zona de coworking de l’edifici i podrà desenvolupar els seus projectes d’innovació a partir dels recursos aportats pel DFactory. “Sumar-nos al projecte DFactory ens permetrà crear sinergies i construir valor al costat d’empreses de primer nivell”, ha assenyalat el cofundador i director territorial d’Innovae, Xavier Riba, amb l’objectiu de “continuar sent un agent actiu en la revolució digital que està vivint la indústria”.

El DFactory Barcelona disposa de 17.000 metres quadrats de superfície per a que empreses enfocades a la innovació i a la nova indústria puguin desenvolupar els seus projectes a través de les eines tecnològiques disponibles en la infraestructura. En l’espai també es troben companyies tecnològiques com Picvisa i Alisys, la dinamitzadora de l’ecosistema startup Oryon Universal, l’empresa especialitzada en robòtica col·laborativa OnRobot, la multinacional xinesa Huawei o empreses d’impressió additiva o 3D, com Asorcad, Mastertec 3D i Windforce.