29 de junio de 2022 | Actualizado 16:56

Goodman finalitza el seu segon projecte multiplanta a Catalunya

Les dues plantes de 13.200 metres quadrats situades a Castellbisbal ofereixen la possibilitat d'allotjar dos clients de manera independent
Goodman

La companyia inmologística Goodman ha finalitzat les obres del seu segon projecte multiplanta a Catalunya. El desenvolupament s’emplaça a Castellbisbal i es compon de dues plantes de 13.200 metres quadrats que ofereixen la flexibilitat d’allotjar l’activitat de dos clients de manera independent o d’un únic client. Des de Goodman afirmen que la instal·lació es troba disponible i que la seva construcció respon a “la creixent necessitat d’espai logístic d’alta qualitat en les proximitats de la ciutat de Barcelona”, caracteritzada per una alta demanda i la falta de disponibilitat.

La infraestructura compta amb accés directe a l’A-2 i a l’AP-7 i es troba a 28 quilòmetres de Barcelona

La infraestructura disposa de 96 metres de profunditat i 10,5 metres d’altura lliure interior d’emmagatzematge, així com de 32 metres de platja de maniobra de camions. Així mateix, existeix la possibilitat d’habilitar un punt de recollida a la planta de mezzanina. Les dues naus compten amb la certificació més alta de sostenibilitat (BREEAM Excellent), il·luminació LED, sistema solar fotovoltaic i un sistema de recol·lecció d’aigües pluvials. La propietat compta amb accés directe a la A-2 i a l’AP-7, es troba a 28 quilòmetres del centre de Barcelona i ofereix 200 places d’aparcament en els seus voltants per a vehicles lleugers.

“Els nostres clients volen estar el més a prop possible dels seus clients, maximitzar la rapidesa en els lliuraments i reduir les emissions pel transport”, ha afirmat el country manager de Goodman España, Ignacio García Cuenca. Al mateix temps, ha destacat que “el sòl és un bé escàs que hem d’usar de manera eficient per garantir el desenvolupament sostenible de les nostres ciutats” i que “les solucions multiplanta permeten optimitzar el sòl i aconseguir un estalvi significatiu de terreny”. Goodman va inaugurar la seva primera plataforma logística vertical a Espanya el novembre passat a Molins de Rei (Barcelona). Amb aquest desenvolupament immologístic, la companyia suma 11 projectes a Catalunya.