15 de agosto de 2022 | Actualizado 15:51

El DFactory Barcelona acollirà a la seva seu les conferències de la tercera edició del BNEW

L'esdeveniment se celebrarà del 3 al 6 d'octubre i afegeix a les seves sis temàtiques una enfocada a debatre sobre el futur de les inversions
Lliurament de premis al BNEW del 2021 | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El node d’indústria 4.0 liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el DFactory Barcelona, serà la seu de la Barcelona New Economy Week (BNEW) 2022 entre el 3 i el 6 d’octubre. L’edifici acollirà els platons des d’on s’abordaran les diferents temàtiques relacionades amb la nova economia: Real Estate, Digital Industry, Mobility, Talent i Experience. A aquestes verticals se li suma Invest, on s’aprofundirà en el futur de la inversió en totes les regions del món i en els riscos i oportunitats que ofereix l’actual escenari post-pandèmic tant a les grans empreses com a les pimes.

S’espera superar els 12.000 assistents i les 400 empreses participants en la tercera edició del BNEW

Per a enguany, la trobada aspira a reunir 600 speakers nacionals i internacionals que generaran 180 hores de contingut distribuïts en 130 panells, debats i sessions. Una vegada més, el BNEW mantindrà el seu format híbrid i augmentarà el seu aforament presencial davant la millora de la situació sanitària. “En aquesta nova edició, esperem comptar amb 400 empreses participants i més de 12.000 assistents”, ha remarcat la directora general de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué. El seguiment dels continguts gravats en els platons, que estaran situats íntegrament al DFactory Barcelona, es podran seguir en directe o en diferit a través de la plataforma digital. L’únic vertical que només estarà disponible en format presencial serà el BNEW Experience, conegut com a City en anteriors edicions, que proporcionarà l’oferta d’oci, cultura i gastronomia local als assistents.

“No hi ha millor lloc on celebrar BNEW, que s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència de la nova economia, que en un espai pioner en matèria d’indústria 4.0 com ho és DFactory Barcelona”, ha assenyalat el delegat especial de l’Estat a la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro. El BNEW va aconseguir una internacionalització del 47% el 2021 amb participants de 145 països diferents, entre els quals destaquen Colòmbia, Mèxic, l’Equador i l’Argentina. Aquesta segona edició va tancar les seves portes amb més de 12.000 participants en línia i 3.000 assistents presencials.