15 de agosto de 2022 | Actualizado 15:51

GLP tanca una operació de sale & leaseback amb Venca a Vilanova i la Geltrú

Venca destinarà la injecció de liquiditat derivada d'aquesta operació de venda i lloguer a llarg termini a potenciar el negoci d'ecommerce
GLP

El promotor immologístic GLP ha tancat una operació de sale & leaseback amb el marketplace Venca a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). L’acord representa la venda de les instal·lacions a GLP per part de Venca i, al mateix temps, la signatura d’un contracte d’arrendament a llarg termini. Construïda sobre una parcel·la de 70.589 metres quadrats, la plataforma logística compta amb 38.679 metres quadrats de superfície i s’integrarà en el fons Europe Income Partners III del promotor immologístic.

38.679 metres cuadrats

La nau compta amb dues plantes i 38.679 metres quadrats de superfície

“Aquesta operació permetrà enfortir la companyia i impulsar decididament les inversions necessàries per afrontar amb èxit els reptes de futur”, ha destacat el director general de Venca, Jordi González. A través d’aquesta operació, Venca destinarà la injecció de liquiditat a potenciar el seu negoci d’ecommerce. La infraestructura disposa de dues altures que permeten l’accés a 12 molls des de tots dos nivells, dels quals vuit se situen en el nivell inferior i la resta en el superior. Així mateix, l’espai ofereix 5.500 metres quadrats d’oficines i un total de 352 places d’aparcament. També compta amb accés directe a la C-32 i a la C-15 que assegura la seva connexió amb l’AP-7 i es troba a 45 quilòmetres de Barcelona i a mitja hora de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

“Amb aquesta adquisició, GLP aconsegueix reforçar la seva presència a Catalunya, un dels mercats prioritaris de la nostra firma, no sols per les seves favorables dinàmiques d’oferta i demanda, també per ser el principal eix logístic del Mediterrani”, ha assenyalat el director de GLP España, Óscar Heras. En concret, aquesta operació és la cinquena que realitza GLP a Catalunya, després de les dues parcel·les a Constantí (Tarragona) i Masquefa (Barcelona), la plataforma logística a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) i el lloguer d’un centre logístic a Valls (Tarragona). La promotora també ha assegurat que el fons Europe Income Partners III anunciarà noves adquisicions al mercat espanyol “en els pròxims mesos”.