1 de octubre de 2022 | Actualizado 16:39

Decoexsa obre una delegació a Girona per guanyar proximitat amb els seus clients

La companyia desplegarà inicialment els seus serveis aeri i marítim, per oferir a finals d'any transport terrestre internacional
Decoexsa

L’operador logístic Decoexsa ha obert una nova delegació a Girona, des d’on atendrà els clients locals en les operacions de transport internacional i les gestions administratives. En un comunicat, la companyia manifesta que aquesta obertura segueix l’objectiu de donar un servei més proper a les empreses de la província, per així “atendre, de manera directa i diferenciada, les necessitats de les importants empreses locals” mitjançant “solucions específiques” per a cadascuna d’elles.

Des d’aquesta oficina, Decoexsa serà l’interlocutor per a l’operativa relacionada amb els moviments al port de Barcelona i l’Aeroport de Barcelona-El Prat, a causa de la proximitat de les seves instal·lacions amb les localitats de Montornès del Vallès i El Prat de Llobregat. Aquest projecte “es va gestar just abans de la pandèmia, però es va paralitzar a causa de la situació”, apunta el director aeri i marítim de Catalunya de la companyia, Pep Viñas. D’aquesta manera, l’operador ha hagut d’esperar fins ara, quan “després de mesos de preparació s’ha pogut materialitzar amb totes les garanties”.

Les noves instal·lacions estaran liderades per Vicky Massa com a directora, acompanyada del seu equip de Costumer Services, dirigit per Mónica Taormina. Ambdues han estat dissenyant l’estratègia de llançament, amb el qual esperen oferir “un excel·lent servei a la província, que compta amb un important nivell d’internacionalització i un comerç exterior creixent”, assegura Vicky Massa.

La transitària identifica l’alimentació com un dels seus principals objectius per a l’oficina de Girona

Aquesta estratègia es materialitzarà en dues fases. En la primera, Decoexsa se centrarà en els serveis d’importació i exportació via aeri i marítim, ja sigui des del port de Barcelona o des de l’aeroport del Prat; en una segona fase, que la firma preveu que estigui operativa per a finals d’any, ampliarà la seva oferta de serveis amb el transport internacional terrestre. Entre els principals sectors als quals aspira a donar servei, es troben l’alimentació, un mercat “tan important a Girona, i on Decoexsa compta amb una enorme experiència”, així com en els sectors químic, industrial i de càrregues especials.

“L’objectiu qualitatiu per als pròxims mesos és tenir presència aèria i marítima en exportació i importació per aconseguir nous clients, inicialment en serveis de càrrega completa o grupatge”, assegura Pep Viñas. D’aquesta manera, la companyia reforçarà els mercats en els quals ja ofereix servei en l’actualitat, en què “compta amb una important experiència i posseeix un gran volum de càrrega”, asseguren en un comunicat. Entre ells, es troben Llatinoamèrica i els Estats Units, mercats que “estaran disponibles per als clients d’aquesta nova sucursal”. Finalment, també s’inclourà l’opció d’Àfrica Occidental i Orient Mitjà, amb els quals Decoexsa treballa en l’actualitat, encara que amb un volum de càrrega inferior.