5 de octubre de 2022 | Actualizado 16:59

La Zona Franca de Barcelona crea el càrrec de director d’inversió i nomena Iñaki García

El nou fitxatge, exdirector de la consultoria IGB, s'encarregarà de desenvolupar la segona fase de DFactory Barcelona
CZFB

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha incorporat Iñaki García Bernis com a director d’Inversions, un càrrec de nova creació que s’encarregarà d’“analitzar i realitzar el seguiment de les inversions de l’entitat”, assegura en un comunicat. D’aquesta manera, entre les primeres actuacions de les quals es responsabilitzarà, destaquen la segona fase de l’edifici d’indústria 4.0 DFactory Barcelona, així com el desenvolupament del projecte New Post Barcelona, en l’edifici de Correus de la plaça Antonio López i les inversions pròpies del polígon industrial de la Zona Franca, entre altres actius immobiliaris.

El nou director d’inversions realitzarà el seguiment de la segona fase del DFactory i del New Post Barcelona

“Estem fermament compromesos amb atreure el millor talent, no sols a la ciutat de Barcelona, sinó també a la nostra entitat”, manifesta la directora general de la companyia, Blanca Sorigué, per la qual cosa “aquest nomenament suposa un altre pas endavant per a la Zona Franca”. El nou director d’Inversions arriba des de la consultoria empresarial integral IGB Ibérian Consulting, on va ocupar el càrrec de director “amb una clara orientació a resultats”, analitzant la rendibilitat i viabilitat i direcció de projectes d’inversió, expliquen des del Consorci. Prèviament, Iñaki García havia exercit de director gerent en la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS).