29 de septiembre de 2022 | Actualizado 6:03
Desembarcament dels models '3' i 'Y' a Autoterminal Barcelona, provinents de Xangai | Noatum

Tesla desembarca a Barcelona els seus vehicles fabricats a la Xina per al mercat ibèric

Autoterminal acull la seva primera operativa de "diversos centenars" dels models elèctrics produïts per la marca estatunidenca a Xangai

Les instal·lacions d’Autoterminal al port de Barcelona han rebut, per primera vegada, els models elèctrics de la marca Tesla. Concretament, el vaixell Ro-Ro ‘MV Morning Peace’, de la naviliera Eukor, va descarregar a principis d’aquest mes “diversos centenars” dels seus dos vehicles més venuts a Espanya, el Model 3 i el Model Y, provinents de la gigafactoria del fabricant estatunidenc a Xangai (Xina). Fins al moment, els elèctrics de Tesla per al mercat espanyol s’encaminaven pel port de Zeebrugge (Bèlgica) i d’allà es traslladaven fins a la Península Ibèrica.

“Els vehicles van passar pel nostre centre tècnic d’última generació i l’àrea de PDI (o prelliurament – en anglès, Pre-Delivery Inspection)”, ha manifestat Autoterminal, filial del grup Noatum. Aquest centre tècnic, desenvolupat de la mà de la companyia italiana Lever Touch, que s’encarrega de la seva gestió, va ser inaugurat al març després d’una inversió de quatre milions d’euros i disposa d’una extensió de 9.000 metres quadrats.

L’arribada de la marca Tesla va en la línia d’un dels principals objectius marcats amb el desenvolupament del nou espai per dotar de valor afegit les operacions de la terminal d’automòbils situada al port de Barcelona. Segons va manifestar durant la presentació del centre tècnic el director general d’Autoterminal, Xavier Vázquez, la companyia persegueix convertir-se en “la porta d’entrada de vehicles elèctrics a Europa”, diversificant els clients i mitigant així la crisi que viu el sector de l’automoció en l’actualitat, acuitada des de l’inici de la pandèmia. Així, el centre tècnic està especialment dissenyat per treballar amb models elèctrics, perquè disposa d’una àrea específica per a la seva reparació, 18 carregadors de la firma Wallbox i té prevista una inversió en plaques fotovoltaiques amb les quals s’autoproveir-se d’electricitat.

Els models ‘3’ i ‘Y’ de Tesla van ser, respectivament, el primer i el tercer elèctric amb major nombre de matriculacions a Espanya durant el mes de juny, acaparant una quota de mercat del 14,27% i el 7,90%, segons Anfac. De fet, el Model 3 és el primer cotxe elèctric en matriculacions en l’acumulat de gener a juny -amb una quota superior a l’11% i 1.587 unitats matriculades-, seguit del Kia Niro (7,36%), el Fiat 500 (6,07%), el Citroen C4 (5,82%)i el Hyundai Ioniq5 (4,21%).

El fabricant estatunidenc va registrar al juny el seu rècord històric de producció i lliurament de vehicles elèctrics

En el segon trimestre de l’any, la marca liderada pel magnat Elon Musk ha redoblat la seva producció global (258.580 unitats) i lliurament de vehicles (254.695 unitats), registrant al juny el seu rècord històric mensual. Des de la companyia celebren haver aconseguit aquesta fita “malgrat els continus desafiaments de la cadena de subministrament i els tancaments de fàbriques, que escapen del nostre control”.

De fet, Tesla ja ha anunciat els seus plans d’ampliació de la capacitat de la seva fàbrica de Xangai, origen de l’exportació al port de Barcelona. Aquesta gigafactoria es va veure obligada a parar la seva producció per complet durant 22 dies al maig, a causa dels confinaments estrictes decretats en determinades zones de la Xina. Recuperada d’aquest cop i de les dificultats sorgides per a la seva posterior posada en marxa, la companyia té previst iniciar aquest mes les obres d’ampliació de la seva planta xinesa, que li permetrà passar de les 16.500 unitats setmanals a les 21.000 quan estigui llesta, previsiblement a l’agost. D’aquesta manera, el fabricant de vehicles elèctrics aspira a superar el milió d’unitats anuals dels seus models ‘3’ i ‘Y’ a nivell global.

L’arribada de Tesla al port de Barcelona segueix a la d’un conjunt de models elèctrics de titularitat xinesa, que s’estan introduint amb força al mercat espanyol. És el cas del gegant SAIC Motor, que va descarregar el mes de març passat 1.680 cotxes també en les instal·lacions d’Autoterminal. Aquests desembarcaments responen a l’estratègia de l’Autoritat Portuària de Barcelona, que està treballant en la captació de tràfics d’importació de vehicles elèctrics xinesos per convertir-se en un hub europeu d’aquests models.