29 de septiembre de 2022 | Actualizado 16:32

Cepex s’instal·la en una nau de Aristeas Lógica a Les Franqueses del Vallès

L'edifici logístic compta amb més de 10.900 metres quadrats i se situa en la segona corona logística de Barcelona
CBRE

La filial per al sector de la conducció de fluids del grup Fluidra (Cepex) s’ha instal·lat en una nau logística pertanyent a la immobiliària Aristeas Lógica. Situada a Les Franqueses del Vallès (Barcelona), l’edifici disposa de més de 10.900 metres quadrats de superfície, dels quals 9.762 metres quadrats es destinen a un magatzem, 946 metres quadrats són d’oficines i vestuaris i la resta correspon a edificis auxiliars. Així mateix, la plataforma compta amb patis per a la maniobra de vehicles pesants i places d’aparcament.

L’immoble es troba en la segona corona logística de Barcelona, en el Polígon Industrial Pla de Llerona

L’immoble ha estat desenvolupat per la constructora AC7, “amb els més alts estàndards de qualitat i sostenibilitat”, expliquen en un comunicat les companyies involucrades, i el seu disseny es dirigeix a operatives de clients logístics i industrials. La nau compta amb una altura lliure en planta baixa superior a 11 metres i 10 molls de càrrega, i a més, disposarà de certificació BREEAM Very Good. Es tracta d’una nau situada en el Polígon Industrial Pla de Llerona a Les Franqueses del Vallès, en la segona corona logística de Barcelona, amb accés a les principals vies de comunicació de la zona. En concret, es troba a 50 quilòmetres de l’aeroport, a 43 quilòmetres del port i a 38 quilòmetres de la ciutat de Barcelona.

A través d’aquest immoble, Cepex cerca “racionalitzar i expandir” la seva activitat, especialitzada en la fabricació de vàlvules i accessoris en materials termoplàstics en mercats com el de piscina, risc i conducció industrial. La inmologística catalana ha tancat el segon trimestre de l’any amb un total de 145.655 metres quadrats transaccionats, que sumats al primer trimestre sumen 388.393 metres quadrats contractats en el primer semestre de 2022.