29 de septiembre de 2022 | Actualizado 6:03

Kubbo arrenca aquesta setmana operacions des de la plataforma de Fercam a Barcelona

Comptarà amb mig miler de palets reservats en el centre logístic de Fercam i amb previsió d'augmentar l'espai en els pròxims mesos
Kubbo

La startup de solucions logístiques per al ecommerce Kubbo ha anunciat una aliança amb l’empresa de logística integrada i transport Fercam. Gràcies a l’acord aconseguit entre totes dues companyies, Kubbo incrementarà els seus serveis i capacitat logística des de les instal·lacions de Fercam en la localitat barcelonina de Sant Esteve Sesrovires. Segons fonts de Kubbo, el nou magatzem ja ha iniciat les seves operacions aquesta mateixa setmana i ho fa amb la vista posada en les campanyes de Black Friday i Nadal d’enguany. El magatzem compta amb 10.000 metres quadrats de superfície en la qual es distribueixen 14 molls de càrrega i dues rampes.

El nou magatzem a Sant Esteve Sesrovires permetrà afrontar les campanyes de Black Friday i Nadal

“L’objectiu és millorar els nostres serveis a Espanya i augmentar la nostra capacitat d’espai pensant en la temporada dels pics de demanda i en les necessitats dels nostres clients”, afirmen les mateixes fonts de la startup de solucions logístiques per al ecommerce, que descarten que aquesta associació respongui a una estratègia d’expansió a altres mercats diferents als actuals. Kubbo comptarà amb mig miler de palets reservats per a iniciar les seves operacions en el centre logístic de Fercam i amb previsió d’anar augmentant l’espai en els pròxims mesos. La companyia encara no s’anima a donar una xifra exacta de la quantitat de palets que podran gestionar a la fi de 2022, però sí que calculen que en els pics de demanda el seu número pugui arribar a duplicar-se.

Per a afrontar a aquest augment d’operacions, Kubbo incorporarà en els pròxims mesos quatre nous llocs de treball dedicats exclusivament a gestionar les seves comandes des de les instal·lacions de Fercam per a tot tipus de mercaderies, des de roba fins a electrònica passant per gran consum. “Les mercaderies poden anar variant d’acord amb els nostres clients”, expliquen fonts de l’empresa. Tot i que Kubbo ja està operant en la nau logística de Barcelona de Fercam, la companyia descarta utilitzar per a les seves operatives també les facilitats de transport del seu soci, sinó que mantindrà els acords amb els partners actuals, com Correos Express, GLS, Spring Signature i Shargo.

L’experiència en el sector logístic de Fercam, de més de sis dècades, ha estat una de les principals raons de Kubbo per a establir aquesta aliança. Fercam disposa de més de 100 seus situades per tota Europa i en altres països internacionals, i suma més de 1,2 milions de metres quadrats de superfície de magatzem. A Espanya, disposa de set filials entre Barcelona, Saragossa, Irun, Gijón, la Corunya, Sevilla i València, així com una flota de més de 300 remolcs de propietat, i presta serveis de transport de càrrega completa nacional i internacional, logística (magatzematge i preparació de comandes) i transport per via aèria i marítima.