7 de octubre de 2022 | Actualizado 0:01

Transaher enceta l’expansió per Catalunya amb un magatzem a la primera corona de Barcelona

La plataforma, ubicada a Granollers, permetrà preparacions fins a altes hores per la seva proximitat amb la nau de transport de la companyia
Transaher

La companyia de transport i logística Transaher ha iniciat el seu procés d’expansió a Catalunya per als pròxims dos anys amb l’obertura d’un nou centre logístic a la primera corona de Barcelona, concretament a Granollers. Amb ell, l’empresa espera respondre a les necessitats de nous clients i apostar per l’activitat logística del grup. Aquest nou actiu, que ja havia estat anunciat el passat mes de maig, compta amb 8.000 metres quadrats d’emmagatzematge, i, segons el director comercial nacional de Transaher, David Puig, es tracta d’un magatzem multiclient. L’operació dona resposta “a projectes d’externalització logística que han demanat els nostres clients, i, d’aquesta manera, ofereix una solució global de serveis pel que fa a logística i distribució, tot plegat sota una mateixa finestra de traçabilitat”, ha comunicat l’empresa.

La intenció de Transaher és potenciar la nau de Granollers com a hub internacional principal

“És un espai per oferir solucions adaptades a la primera corona de Barcelona, en una de les zones més industrials de Catalunya i a una passa de l’AP-7, en un punt accessible des de la carretera C-17 que connecta Barcelona amb Vic i Puigcerdà, cosa que el converteix en un enclavament ideal per a l’exportació a Europa”, assegura Puig. La plataforma es troba a sis minuts de la nau de transport de la companyia, “la qual cosa permet fer preparacions fins a altes hores i respondre a les peticions de clients i a la necessitat d’stock logístic que hi ha en aquest moment”, argumenta el director comercial. Es tracta de l’ampliació d’uns serveis logístics dels quals Transaher encara no disposava a Barcelona, contràriament a com passa a les seves seus de Madrid o Valencia.

El parc logístic on es localitza la instal·lació es troba en un emplaçament privilegiat, segons la companyia: a la capital de la comarca del Vallès Oriental, la qual cosa permet l’accés directe a un ampli conjunt de serveis per als mercats nacional i internacional. “Aquesta expansió és una aposta de la companyia per l’important creixement que estem experimentant a la zona de Catalunya i continuarem treballant per ampliar la nostra estructura en funció de les necessitats dels nostres clients amb inversions que ja ampliarem més endavant”, anuncia David Puig. La intenció de l’operador, a més, és de potenciar també aquesta ubicació com a hub internacional principal. Respecte del projecte de Múrcia, l’empresa contempla l’ampliació de la seva nau, i el magatzem de València segueix en construcció.