1 de octubre de 2022 | Actualizado 16:39

Panattoni inicia la construcció del segon immoble del seu parc logístic de Tarragona

El desenvolupament logístic comptarà amb un total de tres edificis que sumaran més de 146.000 metres quadrats de superfície
Panattoni

El promotor immobiliari logístic-industrial Panattoni ha començat la construcció del segon edifici del seu projecte Panattoni Park Tarragona. Aquesta nova instal·lació disposarà de 61.400 metres quadrats de superfície de magatzem i fins a 5.030 metres quadrats d’oficines. La companyia ha assenyalat que, gràcies a la seva flexibilitat, “serà capaç d’albergar fins a quatre activitats logístiques diferents en mòduls que varien de 13.150 metres quadrats a 17.500 metres quadrats, segons les necessitats”. El desenvolupament disposarà de 84 molls de càrrega i descàrrega, una platja de maniobra de camions de 35 metres i una altura lliure d’11 metres per a optimitzar la capacitat d’emmagatzematge. La finalització de la construcció d’aquest immoble està prevista per a mitjans de 2023.

La finalització de les obres d’aquest nou immoble està prevista per a mitjans de 2023

El parc logístic de Panattoni a Tarragona constarà de tres edificis, un d’ells ja construït i llogat a la logística Naeko, al qual s’afegiran l’edifici que s’està començant a construir, amb una superfície bruta alquilable de 66.430 metres quadrats i un pròxim immoble que desenvoluparà la companyia amb 39.335 metres quadrats de superfície bruta alquilable i que inclourà 28 molls de càrrega i descàrrega. D’aquesta manera, el promotor comptarà amb un parc de 146.179 metres quadrats “en una localització privilegiada i serà el major parc logístic privat en lloguer construït a Catalunya”, ha indicat la companyia. “Aquest segon desenvolupament a risc a Catalunya representa una gran aposta, ja que es tracta de la base logística adquirida a El Corte Inglés a la fi de l’any passat“, ha recordat la promotora.

Panattoni Park Tarragona està situat al parc logístic de La Bisbal del Penedès, en el tercer anell logístic de Barcelona. La companyia ha subratllat que es troba en un “enclavament estratègic, al costat de la intersecció de dues de les més importants artèries viàries per al trànsit de mercaderies com són l’AP-7 i l’A-2”. A més, ha indicat que es troba a “tan sols 25 minuts del port de Tarragona i 45 minuts del port de Barcelona”. Panattoni ha assenyalat que el complex comptarà amb un “pàrquing de 500 places per a vehicles i compta amb els més alts estàndards de sostenibilitat i disposarà de la certificació de construcció Breeam Very Good”.